ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύλλογος Παλαιμάχων Πιερικού: Συλλυπητήρια

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού, καταθέτει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους μας Πλάτωνα Τζιούτζιου.

Να είστε καλά και να τον θυμάστε.
Αιωνία του η μνήμη! Καλό ταξίδι Πλάτων!

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Το Πιερικό ποδόσφαιρο και η μελανόλευκηοικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας Πλάτωνα Τζιούτζιου. Ο Πλάτων δόξασε τημελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, αποτέλεσε υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και ανθρώπου και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της ομάδας μας.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τουςπρος την σύζυγό του, την οικογένειά του και τους οικείους του, για την απώλεια του Πλάτωνα Τζιούτζιου. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Το Δ.Σ. αποφάσισε αντί στεφάνου να προσφέρει χρηματικό ποσό στο «Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης», στη μνήμη του εκλιπόντος. 

                                                 Γραφείο Τύπου Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

 


To PierikosNews θρηνεί, και καταθέτει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Πλάτωνα, καθώς και στον Πιερικάνθρώπο και αδερφό του εκλιπών  Λάκης Τζούτζιο.

2 σχόλια:

  1. Θα τον θυμόμαστε σαν ένα σκληροτράχηλο αμυντικό που τα έδινε όλα για τη νίκη της ομάδας.
    Τα θερμά συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Η παρέα των Πιερικών εκεί ψηλά μεγαλώνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι ο Θεός να τον χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δώσει στην οικογένειά του κουράγιο, υγεία και δύναμη για να διατηρήσει ζωντανή την μνήμη του.
    Καλό ταξίδι ακούραστε Πλάτωνα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.
    Βασίλης Τσακιρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!