Περιμένει το ΝΑΙ ο Μυρωτής!


Σε επικοινωνία που είχε το PierikosNews με τον υπεύθυνο του σχήματος των εκλογών της Κυριακάτικης συνέλευσης της Εκάβης, μας ενημέρωσε ότι πέραν απο το πλάνο και τα ονόματα που πρόκειτε να μπουν στην νεα διοίκηση, περιμένει και παλεύει ώστε να συμμετέχει σε αυτή, και ένας Κατερινιώτης επιχειρηματίας ευρείας φήμης για να πλαισιώσει και να βοηθήσει αυτή τη σημαντική προσπάθεια που πάει να γίνει για το καλό του Πιερικού. Επίσης μας ενημέρωσε ότι το θέμα του προπονητή είναι ακόμα στον αέρα και ότι δεν εγγυάται ακόμη για την παραμονή του κ.Ζαλίκα στην ομάδα, πάντως επισήμανε ότι κάνει "αγώνα δρόμου" τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του για να βρεθεί άμεσα η λύση που θα επαναφέρει σε ασφαλής νερά το "ατσαλάκωτο" καράβι που λέγεται Πιερικός.

3 σχόλια:

  1. Τι να τον κάνουμε τον επιχειρηματία; Χωρίς εκκαθάριση το ταβάνι μας είναι η παραμονή στη Γ' Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός....εγώ προβλέπω να βουλιάζουμε στο τοπικό φέτος και να παίζουμε την κ17...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλοι η ομαδα θελει στηριξη μια ζωη όλα μας ενοχλουν στον ΠΙΕΡΙΚΟ τη μια παμε αργα τη μια ειμαστε πισω τη μια οι αλλοι ξεκινησαν τη μια οι αλλοι παιρνουν παιχτες αλλα εμεις σαν φίλαθλοι τι κανουμε για τη συσφιξη των σχεσεων μονο κατηγορούμε ολους για κάθε τι. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΕΤΟς ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ παλι καλα θα παμε θελει υπομονη όλα θα κυλησουν ομαλα χωρις βιασυνη δυστυχως όλα μας φταινε εμας δεν εχουμε μαθει να περιμενουμε . εδώ ενδιαφέρεται ενας ανθρωπος και εμεις ξεκιναμε όλα στραβα ετσι θα τον δωσουμε ορεξη να τρεξει την ομαδα οποιος παει μπροστα πρεπει να τον στηρίξουμε όπως μπορούμε μια αν δεν μπορούμε να τον στηρίξουμε τοτε τουλάχιστον δεν τον βαζουμε εμποδια και τρικοπολδιες. Πρεπει να μαθουμε μην μας φταινε όλα και ολοι αλλα εμεις ειμαστε αλανθητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!