ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟY ΣΤΟ PNEWS!

O πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Κώστας Παπαδόπουλος μιλάει στο PNEWS, για την συγκρότηση εφεδρικού σχήματος που ανέλαβε να οργανώσει έπειτα απο πιέσεις, ώστε να υπάρχει σίγουρη λύση απόψε στην εκάβη, σε περίπτωση που το πρώτο έτοιμο σχήμα-Σαραηλίδη χαλάσει.

Αναλυτικά η δήλωση Κώστα Παπαδόπουλο στο PierikosNews:

«Στις 20/7/2016 οι περισσότερες ομάδες της Γ' Εθνικής είναι ήδη συγκροτημένες διοικητικά-οικονομικά και έχουν ήδη οργανώσει το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Εμείς, Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ζήσαμε Γενικές Συνελεύσεις χωρίς ουσιαστικό ενδιαφέρον και όλα τα μέλη του συλλόγου αντιμετωπίσαμε την αγωνία για το πως θα πορευτεί στη νεα αγωνιστική περίοδο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας. 

Ένιωσα έντονα την πίεση και την ηθική υποχρέωση να αναλάβω πρωτοβουλίες για να αρθεί το διοικητικό αδιέξοδο. Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, συνεδραμαν αποφασιστικά και μέλη της απελθούσας διοίκησης του Πιερικού. Είχα την τύχη να μιλήσω με πολλά μέλη του συλλόγου και κυρίως της νεώτερης γενιας, εκείνης δηλαδή που πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και ευθυνες εναντι του ιστορικού Πιερικού και της αθλητικής κοινωνίας του τόπου μας.

Συγκροτήθηκε μια 20άδα στελεχών, ιδιαίτερα αξιών, που συνδέει δυναμικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πιερικού. Αυτή η χρυσή εφεδρεία είναι στη διάθεση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και των φιλάθλων του. 
ΟΜΩΣ όλα αυτά τα στελέχη δεν έρχονται για να διαιρέσουν. Είναι εδώ για να εγγυηθούν τη διοικητική συνέχεια του Πιερικού. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ που ΥΠΑΡΧΕΙ διοικητική πρόταση απο τον φίλο και άξιο συνεργάτη μου σε δύσκολες ώρες, Τάσο Σαραηλίδη και τους συνεργάτες του, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όλα τα μέλη μαζί να στοιχηθούμε και να υποστηρίξουμε.

ΑΝ αλλάξει κάτι σήμερα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΕΦΑΛΟΣ. Άμεσα θα αποκτήσει διοίκηση.»

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

7 σχόλια:

  1. Σωστά λέει ο πρόεδρος επειδή την ώρα που δεν μιλούσε κανείς στην Εκάβη την Παρασκευή ο σαραιλιδης βγήκε και είπε είμαι εδώ για να μην διαλυση η ομάδα αυτός θα πρέπει να στηριχθεί από όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δικαιοτερο είναι να στηριχθεί η διοικηση του Σαραηλιδη ο οποιος ολο αυτό το διαστημα πηρε πρωτοβουλίες για να εχει ζωη αυτή η ομαδα τουλάχιστον να αναπνεει. Για αυτό το λογο πρεπει να στηρίξουμε το σχημα του Σαραηλιδη που νομιζω εχει αξιόλογους συνεργατες γιατι σημερα πρεπει να εχουμε διοικηση ο Πιερικος μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΒΕΡΟΙΑ,ΛΙΒΑΔΕΙΑ....) ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΙ, ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΠΥΔΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα είναι αν ή Διοίκηση που θα προκύψει συνεχίσει τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επρεπε να μην βγει η διοικηση σαραηλιδη και να εβγαινε η διοικηση του Προεδρου και μετα να ειχαμε απαιτηση να κανουν εκκαθαριση στον ιδιο.

    Ονειρο ζω, μην με ξυπνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oti kalitero perasai isoyn Proedre!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκκαθάριση και παλι δεν θα γίνει και μετα απο έναν χρόνο αδράνειας , θα εχουμε και παλι τα ίδια .......η καινούργια διοίκηση (που σιγουρα διαβάζουν το τι γράφετε εδώ μεσα ) θα ξεκινηση την εκκαθάριση ;;;;;;;;;; ας εχει κάποιος αρχ......ια.... ν απάντηση παρακαλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!