Η νέα Διοίκηση του Πιερικού "σνομπάρει" τους αναγνώστες ΚΑΙ του Katerinipress

Το PierikosNews σας είχε ενημερώσει λίγες ημέρες πριν για την αδιαφορία της νέας διοίκησης του Πιερικού προς τα σοβαρα ΜΜΕ της πόλης πόσο μάλλον και του ίδιου του PNEWS. Τα παράπονα έρχονται το ένα μετά το άλλο, αφού οι νέοι διοικούντες ανεβάζοντας το δελτίο τύπου στην "επίσημη ιστοσελίδα" τους, απαξιούν για οτιδήποτε άλλο πέρα απο αυτό το "αποκλειστικό τους μέσο" απομακρύνοντας όλα τα άλλα μακριά απο τον Πιερικό και την ενημέρωση ολόκληρου του φίλαθλοι κοινού.


Αναλυτικά η δημοσίευση του KateriniPress...

Το Katerinipress αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και Δυναμικά ΜΜΕ στην Πιερία. Παρόλαυτα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επιλέγει να μην του στέλνει Δελτία Τύπου προς ενημέρωση. Κανένα πρόβλημα. Οι 50.000 αναγνώστες μας μπορούν να ζήσουν και χωρίς ΠΙΕΡΙΚΟ. Εσείς το επιλέξατε......
Χάρης Μπαζάκος-Διαχειριστής KateriniPress 

13 σχόλια:

  1. ΤΑ ΜΜΕ Η ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ Η ΘΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω, ενώ οι παίκτες φευγουν ένας ένας και μάλιστα σε ομάδες που υποτίθεται είναι υποδεέστερες του Πιερικου και ο κόσμος βλέπει πώς αν κατέβουμε στο πρωτάθλημα θα είναι με την Κ17, υπάρχει ιστοσελίδα Κατερινιώτης πυ στηρίζει τις επιλογές της διοίκησης. Οι σφαλιαρες που θα πέφτουν από Καισαρεια, Σεβαστή και Πύδνα είναι κάποιους που φαίνεται τους ηδονιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν επαληθευτούν τα σενάρια των τελευταίων ωρών, τότε έχει να πέσει πολύ κλάμα από τους δήθεν Πιερικους. Εννοώ αυτούς που χαίρονται από την αγωνιστική αποψίλωση της ομάδας και επιβραβεύουν τη τωρινή Διοίκηση για την ανεπάρκεια της να κρατήσει τους παίκτες στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά τα λέει ο φίλος πιο πάνω. Ή Διοίκηση φαίνεται πως δεν μπορεί να κρατήσει τον κορμό της ομάδας. Δεν την κακιζουμε αλλά θα πρέπει να αποσυρθεί εάν προκύψει κάποιος άλλη εναλλακτική λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti ginete re pedia me tin nuxta exelixeon pote 8a exoume nea

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οπου λαλλουν πολλοι...κκκόροι αργει να ξημερώσει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας ΤΟΥς ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

      Διαγραφή
    2. ποτε δεν ειναι αργα,περσι τι εγινε τα ιδια τοτε δεν ηταν αργα?

      Διαγραφή
  9. ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΩΤΗ Η ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΛΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!