Ζιώγας: «Χτίσιμο εξαρχής στον Πιερικό»!

Στην «ARENA PRESS» μίλησε ο νέος τεχνικός του Πιερικού, Μιχάλης Ζιώγας, που δήλωσε χαρούμενος που γυρνά στους Κατερινιώτες μετά από μια διετία. Ο έμπειρος Λαρισαίος τεχνικός έδωσε τα χέρια με το νέο πρόεδρο των «μελανόλευκων», Τάσο Σαραηλίδη (τον γνωρίζει από την προηγούμενη θητεία του, πριν δυο χρόνια στη Φουτμπολ Λιγκ, αφού ήταν αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ) και σηκώνουν… μανίκια, καθώς τους περιμένει αρκετή δουλειά

Ο Μιχάλης Ζιώγας, που ακόμα δούλεψε σε Λάρισα, Τύρναβο, Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι «ανέβασε» στη Γ΄ Εθνική τον Απόλλωνα Λάρισας, δήλωσε στην «Α»: «Την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) θα είμαι στην Κατερίνη. Είναι νωρίς για πολλά λόγια, πρέπει να έχουμε εκτενή συνομιλία και συνεργασία με τη διοίκηση, σταδιακά θα δούμε περισσότερα, τώρα αρχίζω να μαθαίνω πιο πολλά. Ο Πιερικός είναι τιμή για κάθε προπονητή, μεγάλη ομάδα άσχετα με κατηγορία και συνθήκες. Χαίρομαι που γυρνώ σε γνώριμα λημέρια, οικείο περιβάλλον και θα συναντήσω φίλους, όπως ο κ. Σαραηλίδης και άλλα μέλη της διοίκησης. Χρειάζεται σοβαρότητα και δουλειά, είμαι μαθημένος στα δύσκολα. Το ρόστερ μάλλον θα χτιστεί από την αρχή, οι περισσότεροι έμπειροι από πέρυσι ήδη βρήκαν άλλες ομάδες. Όσοι είμαστε εδώ, πρέπει να είμαστε… συνεπείς υπηρέτες του ιστορικού σωματείου».

Arenapress


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!