Υφυπουργός Αθλητισμού: «Δεν πρέπει να καταδικάζουμε ένα σωματείο που βρέθηκε στο δρόμο του ένας απατεώνας»

Θετικό βήμα για την ρύθμιση των χρεών της Παναχαϊκής (και των υπολοίπων ομάδων που ταλαιπωρούνται από χρέη προηγούμενων διοικήσεων) θεωρείται η δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, στην ΕΡΑ Σπορ. Ο υφυπουργός τόνισε πως δεν πρέπει να καταδικάζονται οι ΠΑΕ που βρέθηκαν να διοικούνται από έναν κακοδιαχειριστή ή ακόμα και απατεώνα, όπως ανέφερε.

Ο Υφυπουργός τάχθηκε ανοιχτά υπέρ των δεύτερων ευκαιριών σε ομάδες που βρέθηκαν σε δεινή οικονομική κατάσταση λόγω κακοδιαχείρησης, με σαφής και συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Ο Υφυπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην ΕΡΑ Σπορ:
«Με την ΕΕΑ και τις οικονομικές καταστάσεις που απαιτούνται για να συμμετάσχει μία ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έχει σφίξει ο κλοιός γύρω από «κακούς επιχειρηματίες» που έχουν ΠΑΕ, δεν θα πρέπει όμως να παραγνωρίσουμε και να δούμε το θεσμικό πλαίσιο εκείνο-επειδή έχει ξεκινήσει και μία κουβέντα σχετικά με την Παναχαϊκή-πρέπει να δούμε πώς μπορεί να δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία σε ένα αθλητικό σωματείο το οποίο γίνεται ξανά ΠΑΕ και έχει πολλά χρέη. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε αιώνια ένα σωματείο επειδή βρέθηκε στο δρόμο του ένας απατεώνας, ένας κακός επιχειρηματίας ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να δούμε με ποιους όρους μπορούμε να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία σε αυτά τα σωματεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!