Ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου Νιώπα-Συμεωνίδη-Αθανασιάδη την επόμενη εβδομάδα!

Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα (πριν την ΓΣ του Πιερικού) προς τα ΜΜΕ και το κοινό της πόλης από τους τρεις μπροστάρηδες της κίνησης που έχει σκοπό την επανένωση των ομάδων και την δημιουργία ενός ισχυρού Πιερικού μέσα από αυτό, που θα ξεφύγει από τον Γολγοθά των χρεών και των ερασιτεχνικών κατηγοριών που τα τελευταία χρόνια βασανίζεται.
Σύμφωνα πλέον με την χθεσινή συνέντευξη του Κατερινιώτη νομικού Σάκη Ελευθεριάδη δεν υπάρχουν πολυτέλειες επιλογών καθώς το να καθαρίσει ο Πιερικός από μόνος του είναι μια διαδικασία πολύ μακριά από την πραγματικότητα και ''φαντάζει όνειρο''.. μετά το γεγονός ότι ο εκκαθαριστής θα φέρει τόσες πολλές ευθύνες στις πλάτες του, το όποιο θαύμα δείχνει να απομακρύνεται.
 Έτσι η κίνηση των Αθανασιάδη-Συμεωνίδη-Νιώπα είναι μέχρι στιγμής η μοναδική προσπάθεια να βρεθεί φως στο μακρύ τούνελ που λέγεται Πιερικός, γιαυτό και θα πραγματοποιηθεί η ανοιχτή συνέντευξη τύπου την επόμενη εβδομάδα στη Κατερίνη σε τοποθεσία που θα γίνει σύντομα γνωστή με όποιον ενδιαφερόμενο φίλαθλο της Πιερίας και του Πιερικού θέλει, να μπορεί να βρεθεί εκεί και να έχει το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε ερώτηση ώστε να απαντηθούν τα όσα ερωτήματα έχουν απομείνει.. πριν μπούμε στην εκλογική εκάβη.

2 σχόλια:

  1. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε να μάθουμε μέρα, ώρα και τόπο.
    Μετά από πολύ καιρό ακούμε ευχάριστα νέα.
    Προσωπικά το άτομο που μου εμπνέει εμπιστοσύνη είναι ο Αθανασιάδης και για αυτό η τοποθέτησή του θα έχει βαρύνουσα σημασία.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη με την εμπλοκη νιωπα, πιερικος τελος, ουσιαστικά παυει, και ο αιγηνιακος μετονομαζεται σε πιερικος συνεχίζοντας να παιζει β εθνικη με το ιδιο αφμ αλλα με ξενο brandname μεσα στο α δακ.
    Λαμπρα. Υπεροχα.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!