Προσωρινός πρόεδρος του Πιερικού ο Διακουμάκος!

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο το ΔΣ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, και εκεί που περιμέναμε απόφαση ώστε να οριστεί ημερομηνία για εκλογική συνέλευση, έχουμε ανακατανομή θέσεων, με τον νέο πρόεδρο του Πιερικού να ακούει στο όνομα του Παναγιώτη Διακουμάκου (πατ-κιουτ). Νέος αντιπρόεδρος είναι ο Βασίλης Κεραμιδάς, και σε απλό μέλος πέφτει ο Τάσος Σαραηλίδης.
Όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες, έως το τέλος της σεζόν (δηλαδή για περίπου τρεις εβδομάδες ακόμη), ενώ από εκεί και έπειτα, όπως είναι λογικό, πάμε σε Γενική Συνέλευση (εκτός αν κριθεί ότι το συγκεκριμένο ΔΣ που ορίστηκε σήμερα είναι ικανό ώστε να συνεχίσει και του χρόνου).

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PNEWS, υπάρχει ένα κόλλημα στο θέμα του νέου προέδρου του Πιερικού, Παναγιώτη Διακουμάκου και αφορά νομικούς λόγους που το καταστατικό και ο αθλητικός νόμος δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται σε αυτή τη θέση(!) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!