Παναγιώτης Διακουμάκος (πατ-κιουτ): ''Αναλαμβάνω όλα τα χρέη και τις υποχρεώσεις της ομάδας"

Τις εξής δηλώσεις στη ΛΕΥΤΕΡΙΑ έκανε πριν από λίγο ο αντιπρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Παναγιώτης Διακουμάκος (πατ κιουτ):


"Καλώ τον πρόεδρο του ΣΦΚ Πιερικός Τάσο Σαραηλίδη να κρατήσει τον λόγο της παραίτησης του, όπως δήλωσε δημοσίως το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή, όπου είχε γνωστοποιήσει την παραίτησή του. Επίσης να κρατηθούν όσα συμφωνήθηκαν και ψηφίστηκαν στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη όπου ψηφίστηκα ομοφώνως από τους 14 παρόντες συμβούλους, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος, να αναλάβω την προεδρία χωρίς να διαλυθεί το διοικητικό συμβούλιο, όπου υποσχέθηκα ότι αναλαμβάνω να τακτοποιήσω όλα τα χρέη της ομάδας και να φέρω εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Ας μας πει ο πρόεδρος τι μεσολάβησε και δεν κράτησε τον λόγο της παραίτησής του και τις διαδικασίες της απόφασης της συνεδρίασης της προηγούμενης Πέμπτης και θέλει τώρα να διαλύσει το Δ.Σ. και να οδηγήσει σε γενική συνέλευση. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΚ Πιερικός είναι αξιόλογοι και δεν πρόκειται να ανεχθούν περαιτέρω εξευτελισμό των διαδικασιών. Δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος να μην έχει συγκαλέσει καμιά συνεδρίαση του Δ.Σ. για δέκα ολόκληρους μήνες και τώρα να θέλει μέσα σε λίγες μέρες να διαλύσει το Δ.Σ. και να οδηγηθούμε σε γενική συνέλευση. 
Καλώ τον Τάσο Σαραηλίδη να κρατήσει τον λόγο του και να παραιτηθεί αμέσως, να μην διαλυθεί το διοικητικό συμβούλιο και να μην οδηγηθούμε άρον άρον σε γενική συνέλευση. Αναλαμβάνω όλες τις υποχρεώσεις της σεζόν και όλα τα χρέη της ομάδας για την φετινή σεζόν και κατόπιν μαζί με το διοικητικό συμβούλιο θα οδηγήσουμε σε γενική συνέλευση τον ΣΦΚ Πιερικός"

3 σχόλια:

  1. Αν τη δωσουν στον πατκιουτ καλύτερα μα πάμε να την δωσουμε στον βαρόνος ποιο καθαρός είνα άσε που ο άνθρωπος δεν μπορεί να εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο και το ξέρει και ίδιος μην αντί να πηγαίναμε πρωτοδικείο για την συνέλευση πάμε για άλλα ποιο σοβαρά θέματα
    Δ.Α.Τρικαλοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πατ κιουτ πρόεδρος, έλεος!!!! άσε που ο συγκεκριμένος δεν μπορεί για νομικούς λόγους να ηγηθεί. Αλλά πάντως θα είχε πλάκα αν έδινε πριμ νίκης στους παίκτες κάτι σχετικό με το εππάγελμα που ασκεί.
    Σαμαράς Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα καλο καλο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
    τελης σαλασιδης χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!