Δηλώσεις κ.Γιώργου Κουθουρίδη και κ.Μπασμπανά Αθανασίου

Στο τραπέζι που παρέθεσε ο πρόεδρος της ομάδος κ.Διακουμάκος στους ποδοσφαιριστές, παρόντες ήταν και τα μέλη του Δ.Σ. κ.Μπασμπανάς και κ.Κουθουρίδης που δήλωσαν τα εξής.
imagesd9c2814a6b5cca156af5b29504bf39fa_DSC09325-1
“Δεν υπάρχει θέμα παραίτησής μας απο το Δ.Σ. του συλλόγου στηρίζουμε τον πρόεδρο κ.Διακουμάκο Παναγιώτη και προετοιμαζόμαστε για τη νεα χρονιά.Όσον αφορά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον σύλλογο από διάφορους παράγοντες και μη, υπάρχει διοίκηση για να υπάρξουν οι επίσημες συναντήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος.”


18 σχόλια:

  1. "εκδήλωση ενδιαφέροντος"..
    Μάλιστα!

    εκδήλωση ενδιαφέροντος Λιναρδη: απορρίφθηκε

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος Ντουμου: απορρίφθηκε

    Εκδήλωση ενδιαφέροντος Συμεωνίδη: απορρίφθηκε

    Πού το πάτε ρε μάγκες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω το θέμα στη δήλωση αυτή είναι κάτι άλλο... λένε ότι οι όποιοι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συζητήσουν με την διοικηση τους ώστε να αναλάβουν. Λες και ο Πιερικός είναι ιδιοκτησία της κάθε μιας διοίκησης και έχουν το χρίσμα να αποφασίζουν το ποιος θα έρχεται να ζητάει την ομάδα και πως θα κινηθεί. Λες και η ομάδα δεν έχει το αρμόδιο όργανο που τυχαίνει να λέγεται Γενική συνέλευση.

      ΓΣ

      Διαγραφή
    2. Αυτό λέω!!!
      Όλοι όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον, άλλος απορρίφθηκε, άλλον τον απέφευγαν (με δικηγόρο- η γνωστή ιστορία)

      Λες και ο Πιερικός είναι "νυφούλα" και πρέπει να έρθει ο "υποψήφιος γαμπρός" με κουστουμιά και ανθοδέσμη να την ζητήσει από τον "πατέρα" της επίσημα.

      Κατάλαβα που το πάνε...
      Βλέπουν τον Πιερικό σαν την κότα που κάνει τα χρυσά αυγά!!!
      Αυτός ήταν και ο λόγος που πήραν την ομάδα!

      Διαγραφή
    3. Σωστός ο ελενίδης.
      Ψαχνουν ενα θυμα για να το δαγκωσουν δινοντας του κατι που δεν τους ανηκει. Το εχουν κανει τσιφλικι τους.
      ντροπή τους.
      Και μετα σου λεει γιατι δεν παταει ο κόσμος στο γηπεδο.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
  2. παιδια μια ειναι λυση παμε δικαστικα και να μας πει το δικαστιριο κατα ποσο ενας καταδικασμενος μπορει να ειναι προεδρος σε μια ομαδα .Οσο για τον παλαιμαχο γενικο αρχηγο της ομαδα δεν λεμε ονοματα πρωτινο τον προεδρο τον παλαιμαχων την αμεση διαγραφει απο τον συλογο τον παλαιμαχων γιατι με την σταση του δεν θελει το καλο της ομαδας και μονο το δικο του συμφερον
    Δ Παπανικολαου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σε αυτούς που κάποτε φόρεσαν την φανέλα και τώρα την ξεφτιλίζουν με τα καφενειακά τους καμώματα. Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα εσάς όλους που λέτε πως εκπροσωπείτε τώρα τον Πιερικό να ξεφτιλίζετε το μεγαλύτερο ποδοσαιρικό σύλλογο της Πιεράς; Δεν το καταλαβαίνετε πως και οι 30-40 που είχαν απομείνει αήδιασαν κι αυτοί; Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος σας φτύνει και σεις νομίζετε πως βρέχει.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να γίνει δηλαδή γενική συνέλευση, να ψηφίσετε όλοι την διάλυση του γνήσιου Πιερικού ο καθένας για το δικό του συμφέρον και μετά να γίνει μάγκας ο κάθε Νιώπας.

    Βρε Πατ κιουτ και νταλικέρης 1000 φορές!

    Πατρή εσύ που δεν θέλεις συνενώσεις αλλά ούτε αυτή την διοίκηση για πες μας ποια είναι η λύση; Κάλο κλίμα δημιουργείς και συ, ωραίος ο ρόλος σου. Οδηγείς τον κόσμο, έναν κόσμο ανίδεο και ανενημέρωτο να διώξει την παρούσα διοίκηση. Και έρχομαι εγώ και σου λέω ότι αύριο γίνεται γενική συνέλευση. Κατεβαίνει μόνο ο Συμεωνίδης με τον Νιώπα, κανένας άλλος. Τι θα κάνει η γενική συνέλευση; Τα σχέδια τους τα ξέρεις. Όταν διαλυθεί ο μεγάλος Πιερικός, ο γνήσιος Πιερικός εσύ θα εξαφανιστείς και θα γελάς με τα καμώματα του. Θα γελάς με όλα αυτά τα ζώα που κάνανε πράξη την κατάσταση που έστρωσες.
    Διοίκηση πρωτοδικείου, αλλιώς πατ κιουτ. Ίσως και κάποιος που να έχει γυράδικο να έχουμε πλουραλισμό. Ρε και στο τοπικό να παίζουμε η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού θα είμαστε. Αυτοί όλοι οι τραχανάδες που θέλουν να το παίζουν παράγοντες με Σεβαστές, Αιγίνια, Καρίτσες δεν πρόκειται να ικανοποιήσουν ποτέ το εγώ τους με τις ομαδούλες τους.
    Περάστε τους το μήνυμα ότι το όνομα του Πιερικού δεν θα το καρπωθείτε για κανένα λόγο.

    Πόσο τυχερός είναι άραγε αυτός ο "παλαίμαχος" δημοσιογράφος, αυτό το ερμαφρόδιτο ον που κάνει προβοκάτσια για 100 ευρώ. Ας τολμούσε η κοπριά να μιλούσε για συγχωνεύσεις στην Λάρισα, στα Γιάννινα, στο Αγρίνιο να βλέπαμε σε ποιο λάκκο θα τον έκλαιγε η μάνα του. Τυχερός μεν που ζει στην κοιμισμένη Κατερίνη αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.

    Μιχάλης Ζαμπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μιχαλάκη", άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις...
      (ή μήπως να σε λέω "μανωλακη"???)

      Διαγραφή
  5. Εσύ ο υμνητής της σημερινής αθλιότητος που ζούμε, φαίνεται συχνάζεις στο μαγαζί του σημερινου ιμιτασιόν προέδρου. Άξιες και ανταποδοτικές οι υπηρεσίες που προσφέρεις.
    Διαλύθηκαν ακαδημίες -μόχθος κάποιων ανθρώπων πολλών ετών- μέσα σε λίγες εβδομάδες. Φτάσατε να χρωστά η ομάδα κάποιες χιλιάδες ευρώ όταν ξέρουμε πως είχατε το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, Χρωστάτε στον προπονητή τον άνθρωπο που κράτησε όρθια την ομάδα, Χρωστάτε στον φουκαρά τον κυλικιάρχη του γηπέδου γιατί δεν είχατε την ευθυξία να πληρώνετε ακόμα και τον καφέ σας. Δεν κάνατε μια ολόκληρη χρονιά ούτε ένα ΔΣ. Τα θέματα της ομάδας τα συζητούσατε στο καφενείο εκεί στα καταφιώτικά. Έχεις από πάνω το θράσος να υποστηρίζεις τη σημερινή
    αθλιότητα. Δεν θέλουμε τίποτε περισοτερο από μια σύγκληση των μελών σε ΓΣ. Έχεις τα κότσια να το στηρίξεις.
    Κων/δης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόψε τα "εσείς" και τα συναφή υπονοούμενα μαγκίτη. Δεν είμαι ιμνιστής καμίας διοίκησης, τόσα μπορούσανε να κάνουνε και τόσα κάνανε. Τουλάχιστον κρατάνε ζωντανό το σωματείο. Βρες εσύ καλύτερους και φέρε τους!
    Μου αναφέρεις την καραμέλα των ακαδημιών και τον κόπο τόσων ανθρώπων, αυτά άραγε τα σκέφτεσαι όταν θα πας και θα προσκυνάς τον Νιώπα που θα σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και θα διαλύσει τον ΣΦΚ για να πάρει το όνομα ώστε να τζογάρει με περισσότερες πιθανότητες;

    Pierikosnews καλά έκανες και έβγαλες γκάλοπ αλλά στερείτε επιλογών. Γιατί δεν βάζεις αν θέλουμε διοίκηση πρωτοδικείου να αναλάβει να ταυτοποιήσει τα χρέη; Είναι μια λύση και αυτή ξέρεις!

    Την ημέρα της συνέλευσης οι πόρτες όταν κλείσουν, θα πρέπει να κλειδώσουν.

    Μιχάλης Ζαμπίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να μου κάνεις πλάκα τώρα έτσι; Δεν είναι σοβαρό αυτό που μου λες περί Πρωτοδικείου ελπίζω..

      Διαγραφή
    2. Ψιτ... "μαγκιτη".... Ζουμπαδιασου και σακουλεψου να πούμε... Κόψε το γλειψιμο και το λιβανισμα στην ομήγυρη ημιμαθων και αμπαλων Ντάλτον του γνωστού καφενέ που κατέστρεψαν την ομάδα.... και άμα δεν γουσταρεις... τουμπεκιασου και κόψε λάσπη από εδώ μέσα να πούμε... γιατί στην Εκάβη θα πέσει πολύ ξεβράκωμα... και το rain απέναντι είναι 10 μέτρα... Να πούμε...!!!

      Διαγραφή
  7. Αυτός πρέπει να είναι που στην περισυνή συνέλευση ζητούσε να πάμε να παραδώσουμε τη σφραγίδα του συλλόγου στο πρωτοδικείο. Έχει εεμονές με τα δικαστήρια.
    Κων/δης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλαξε και το ψευδώνυμο πάλι λες και είμαστε τίποτα χθεσινοι...
      100 ψευδώνυμα και φουλ λιβάνι στο ΔΣ της συμφοράς όλο το χειμώνα...

      Διαγραφή
  8. Είναι απαράδεκτο η διοίκηση να οφείλει αμοιβές στον προπονητή ποδοσφαιριστές και τρίτους. Από τη στιγμή που αδυνατεί να τις εξοφλήσει θα πρέπει να αναλάβει υπεύθυνα την τακτοποίηση τους και να παραιτηθεί. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να κινηθεί η διαδικασία της εκκαθάρισης όσο επίπονη και να είναι. Αυτοί που είχαν τις τύχες τόσα χρόνια και έκαναν χρήση του ονόματος Πρόεδρος ΠΙΕΡΙΚΟΥ , με ότι αυτό συνεπάγεται πρέπει τώρα να επωμιστούν τις όποιες υποχρεώσεις τους . Άλλωστε το γνωρίζεις ότι ΠΑΕ σημαίνει απαιτήσεις αλλά και υποχρεώσεις.only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό που επείγει τώρα είναι να φύγουν αυτοί που παριστάνουν τη διοίκηση. Όλα τα υπόλοιπα ας ξεκαθαρίσουν στη ΓΣ, η οποία όσο αναβάλεται, πηγαίνει πίσω και ο έγκαιρος προγραμματισμός της επόμενης χρονιάς.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι ότι θα χαθεί και πάλι πολύτιμος χρόνος μ'αυτά κι αυτά, με μόνο χαμένο τον Πιερικό!

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!