Παναχαικη, Εργοτέλης και Πιερικός βλέπουν φως στο τούνελ με τροπολογία Τσίπρα!

Μεγάλο παραθυράκι ανοίγει για το μέλλον του Πιερικού (και όχι μόνο) και αυτό θα περάσει σύντομα από την Βουλή στο επόμενο νομοσχέδιο. 
Από μέρα σε μέρα περιμένει την κατάθεση στη Βουλή της περιβόητης τροπολογίας που ανακοίνωσε πριν λίγες εβδομάδες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την μετακύλιση των χρεών των ΠΑΕ στα φυσικά πρόσωπα και τη δυνατότητα σύστασης νέας ΠΑΕ καθαρής απ' όλα τα χρέη. 

Αυτό περιμένει, εδώ και μήνες, η Παναχαϊκή, ο Εργοτέλης και μετέπειτα ο Πιερικός που αν όλα πάνε καλά, θα μπορεί να συστήσει νέα καθαρή ΠΑΕ σε περίπτωση ανόδου, και τα χρέη της προηγούμενης να μεταφερθούν στα φυσικά πρόσωπα. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο ανοίγει ένας πιο εύκολος δρόμος για το μέλλον του Πιερικού που θα μπορεί με το δικό του καθαρό όνομα να πρωταγωνιστεί και πάλι ελεύθερος από τα όποια χρέη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πάτρα και την διοίκηση της Παναχαικής (σε συνεργασία με τους κυβερνητικά στελέχη της πόλης) το επόμενο νομοσχέδιο οπού θα ψηφιστεί η τροπολογία που προαναφέραμε δεν αργεί, και το περιμένουν αυτό στις επόμενες ημέρες.
Κι αυτοί είναι σίγουροι και δεν ανησυχούν. Ενώ είναι κι άλλες ομάδες που περιμένουν την τροπολογία σαν μάννα εξ ουρανού: ο Πανθρακικός, η Καλλονή, μπορεί και ο Ηρακλής (αν επιλέξει να πέσει στη Γ' Εθνική).
Ήδη, με την περσινή φωτογραφική ρύθμιση γλίτωσαν μεγάλο μέρος των χρεών των παλιών ΠΑΕ ο Αρης και ο ΟΦΗ. Σειρά τώρα των υπόλοιπων.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή, μέχρι να οριστικοποιηθεί και να τελειώσει αισιόδοξα, η όποια σύγκλιση συνέλευσης του Πιερικού θα περιμένει την παραπάνω απόφαση, ώστε να ξέρουμε ολοκληρωμένα με τι έχουμε να κάνουμε.

3 σχόλια:

  1. Αν υπάρξουν οι άνθρωποι που έχουν όραμα έναν υγυή Πιερικό δυνατό και οικονομικά απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος είμαστε υποχρεωμένοι εμείς σαν φίλαθλοι να συνδράμουμε μια τέτοια προσπάθεια. Σεαναμονή για τη συνέντεξη τύπου.
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!