''Μπάχαλο'' το διοικητικό συμβούλιο του Πιερικού - απειλές με μηνύσεις !

Τρεις διαφορετικές αποφάσεις έχουν αλλάξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο τα μέλη της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και αυτό έχει αναστατώσει ολόκληρο το 'Πιερικό στερέωμα' βάζοντας σε πολλά ερωτηματικά τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του νομού μας.
Η χθεσινή απόφαση του προέδρου Παναγιώτη Διακουμάκου να συνεχίσει (ενώ ένα 24ωρο πριν το ΔΣ είχε αποφασίσει μαζικές παραιτήσεις και συνέλευση) φέρνει σε σκέψεις και απορίες πολύ κόσμο στο νομό μας. Καθώς ο ίδιος ο πρόεδρος που τον ανέδειξε το ΔΣ με μόνη προϋπόθεση να πληρώσει όλα τα χρωστούμενα της ομάδας δεν προχώρησε σε καμία τέτοια κίνηση με αποτέλεσμα πολλά μέλη να απειλούν με αποχωρήσεις και παραιτήσεις, ενώ μόλις χθες δήλωσε ότι παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης για τη νέα χρονιά με στόχο μάλιστα ανόδους και πρωταθλητισμούς(!). 

Όλο αυτό έχει αναστατώσει όπως είναι φυσικό τα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ, με τον πρώην πρόεδρο (εκλεγμένο από την ΓΣ) Τάσο Σαραηλίδη να δηλώνει στο Pieriasport ότι αν ο Παναγιώτης Διακουμάκος δεν πληρώσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε μπροστά στα 15 μέλη του Δ.Σ. για να πάρει την έγκριση του να προχωρήσει σαν πρόεδρος, τότε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη μηνύοντας τον γιατί παραπλάνησε τα μέλη του Δ.Σ. και με ψεύδη ανέλαβε την προεδρία του συλλόγου.


Πάντως όλη αυτή η κατάσταση μόνο κακό κάνει για την Ιστορική ομάδα και παράλληλα ξοδεύεται αρκετός πολύτιμος χρόνος, καθώς οι όποιες αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου θα πρέπει να παρθούν άμεσα ώστε να μην έχουμε τα ίδια με τις προηγούμενες σεζόν και φτάνουμε στα μέσα του καλοκαιριού. Ο κόσμος απαιτεί άμεση συνέλευση όπως και να χει, ώστε να απαντηθούν έκτακτα ερωτήματα και να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση της ομάδος, καθώς δεν είναι λίγος ο κόσμος που αγωνιά για την ομάδα, μια ομάδα που αυτή τη στιγμή επικρατεί ένα μπάχαλο.

Από την άλλη υπάρχει στην άκρη και το ζήτημα των τριων ενδιαφερόμενων που παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις, αλλά σε καμία περίπτωση σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν κάνει πίσω από αυτά που ζητάει... με τον Γιάννη Νιώπα να αποκαλύπτει στο PNEWS ότι η ανοιχτή συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις λοιπόν, καθώς τα ζητήματα είναι πολλά και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να ακολουθήσει ένα ''καυτό καλοκαίρι'' για την ομάδα του Πιερικού, ακόμη μια φορά.

1 σχόλιο:

  1. Σαραηλίδη, βγάλε την σκούφια σου και βάρα τον ρε...

    Εσύ δεν "παραπλάνησες" τα μέλη της ΓΣ με "ψέμματα" για να πάρεις την προεδρία ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!