Νίκησε και το Αιγάλεω ο Πιερικός στο δεύτερο φιλικό της σεζόν! (PHOTO)

Φιλική νίκη απέναντι στο Αιγάλεω με σκορ 2-0 πέτυχε απόψε η ομάδα του Πιερικού στο Α'ΔΑΚ παρουσία περίπου 150 φιλάθλων (ανάμεσα τους 20 Αιγαλιώτες). Ντεμπούτο με γκολ για Γκουντρουμπή - σκόραρε και ο Κατσιαμήτας.
Με αρκετά ''πειράματα'' και την ίδια διάταξη (3-5-2) που εμφανίστηκε και στο πρώτο φιλικό παρουσιάστηκε και σήμερα η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη που σήμερα δοκίμασε αρκετά πράγματα από το υλικό που διαθέτει καθώς είδαμε αρκετές αλλαγές θέσεων και τακτικής στην διάρκεια του παιχνιδιού ενώ σε όλο το 90λεπτο άλλαξε ολόκληρη η αρχική ενδεκάδα.
Φωτογραφία του χρήστη PierikosNews.gr.
Πάντως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ξέρουμε αν αυτό το ''μοντέλο'' διάταξης της ομάδας που δοκιμάζει ο Τάσος Ιωαννίδης θα παρουσιαστεί έτσι και στο πρωτάθλημα, καθώς όπως έδειξε και σήμερα είναι κάτι που φέρνει υψηλή κόπωση και κουράζει αρκετά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ συνάμα είναι ένα προπονητικό ρίσκο.

Τα γκολ πέτυχαν οι Γκουντρουμπής (15') και Κατσιαμήτας (80') και τα δύο με τον ίδιο τρόπο, λάθος αλλαγή της μπάλας στην άμυνα του Αιγάλεω, οι δύο ποδοσφαιριστες βρήκαν τη μπάλα και με πλασέ έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με τον Κατσιαμήτα να περνάει μάλιστα και τον τερματοφύλακα πριν σκοράρει.
Φωτογραφία του χρήστη PierikosNews.gr.

Αρκετή η παρουσία του κόσμου για μια ακόμη φορά παρά την έντονη ζέστη. 
Ενώ το 'highlight'της κερκίδας ήταν η φιλική διάθεση των δύο οπαδικών συνδέσμων των ομάδων, καθώς μέλη του ΣΟΠ Θ5 και του Aigaleo City παρακολούθησαν τον αγώνα δίπλα-δίπλα και στο τέλος φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί με τα πανιά του κάθε συλλόγου.

Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε για την απώλεια της κυρά-Μαρίας του Πιερικού.


Αύριο η ομάδα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο κατά σειρά αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο στις 19:00.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Γιαμούζη και Αναστασιάδη. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κωστίκος και Τριανταφυλλίδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων: Πιερικός (Τάσος Ιωαννίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης, Κανταρτζής, Τερζής, Παραφέστας, Κυριλίδης, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής. Στη διάρκεια του α’ μέρους αγωνίστηκε και ο Καραγκούνης, στη θέση του Τουλκερίδη. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τοπουζλής, Γούτσιος, Τουλίκας, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας, Σαμανίδης, Κωστίκος, Καρτσαμπάς, Καταχιώτης, Μάρκου.
Αιγάλεω (Ηλίας Καλοπίτας): Κατσούλας, Κάρδαρης, Δάρας, Αθ. Σταύρου, Τουλοβασίλης, Παπαδόπουλος, Ηλ. Σταύρου, Ψυχογιός, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Σκοπελίτης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Μεϊμάρογλου, Αρβανίτης, Γούλας, Σαπαλίδης, Ναυπλιώτης, Τζόι, Γκοντιζάς, Σπανός, Βέρμπης, Ιωαννίδης. Αύριο Κυριακή στις 19.00, στο Α’ ΔΑΚ, ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι.


Σύντομα θα ανέβει ολόκληρο το φωτογραφικό ρεπορτάζ.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!