Πέταξε 2 βαθμούς ο Πιερικός!

Αυτοκαταστροφικός ο σημερινός Πιερικός που ενώ είχε τους τρεις βαθμούς ''στη τσέπη'' του, έχασε την νίκη στο 95' με τελικό σκορ 1-1 απέναντι στον Εδεσσαικό. 
Παρότι οι Μελανόλευκοι προηγήθηκαν στο σκορ (1-0 στο 42' με σούτ του Κατσιαμήτα), η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη δεν έλεγξε όπως θα ήθελε τον αγώνα, με αποτέλεσμα να κλειστεί σε όλο το 2ο ημίχρονο πίσω στην περιοχή του φοβούμενος τα όσα ακολούθησαν εν τέλει στο τέλος του αγώνα.. σε μια σύγχυση στην άμυνα του Πιερικού ο Σφέτκος τσίμπησε τη μπάλα και έκανε το 1-1 με τους Κατερινιώτες να οδηγούνται σε ακόμη μια αυτοκτονία στην έδρα τους... μια έδρα που δεν αξιοποιείται εδώ και 3 ολόκληρους μήνες (τελευταία εντός έδρας νίκη 26/11/2017 απέναντι στα Τρίκαλα Ημαθίας.

Η ομάδα του Πιερικού πρέπει γρήγορα να βρει ρυθμούς καθώς αυτά τα παιχνίδια είναι που κρίνουν ολόκληρο το πρωτάθλημα και όσο οι αγωνιστικές περνάνε τα περιθώρια στενεύουν. Πάντως τα υπόλοιπα αποτελέσματα βοήθησαν την συγκεκριμένη αγωνιστική και άφησαν τους μελανόλευκους πάνω από τη ζώνη.

Επόμενος αγώνας-φωτιά απέναντι στη Καρίτσα σε εκτός έδρας αναμέτρηση το επόμενο Σάββατο 17/2. Ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί πάση-θυσία απέναντι σε μια ομάδα που ηττήθηκε σήμερα στην Αριδαία και έμεινε αρκετά κάτω από την ζώνη υποβιβασμού στους 23 βαθμούς σε αντίθεση με τους 29 που έφτασε ο Πιερικός.



8 σχόλια:

  1. Καλύτερα ένας βαθμός, παρά μηδέν!

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα φέτος δεν ξέρω ποσους βαθμους έχουμε χάσει στις καθυστέρησης. Στα τρία τελευταία οι διατησια είναι πολύ πονηρές. Στην Αλεξάνδρεια μας ακύρωσε ένα κανονικό γκολ σήμερα δεν μας δίνει πεναλτι μαρς μας κόβει 2 φάσεις οφσάιντ όλα τα σπόρια υπέρ της Έδεσσας μακάρι και εμείς να έχουμε τέτοιες διατησιες εκτός έδρας
    Στο τέλος οι εδδεσαιοι ήταν πολύ προκλητικοί μήπως παίζεται κανένα παρασκήνιο εις βάρος του Πιερικου; Να προσέξει η διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο β ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, πατούσαν καλύτερα ,δώσαμε χώρο , κλειστήκαμε , χάσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες . Ο τέρμα μας κράτησε 2 τρεις φορές ήταν θέμα χρόνου το γκολ που το δεχθήκαμε στο 96 , γεγονός που μας αφήνει μία πίκρα. Συνεχίζουμε στηρίζουμε την δύσκολη προσπάθεια only Pierikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι η ώρα για απολογισμό αλλά νομίζω ότι κάποιοι παίκτες που έφυγαν στην διάρκεια τις φετινής σαιζόν (άσχετος τους λογούς που αποχώρησαν) ήταν μεγάλη απώλεια πχ ο Τερζής ,Παραφεστας ο Δουλκεριδης και ο Σιμος λόγο τραυματισμού που είναι απών από τα τελευταία παιχνίδια.
    Τα γραφώ αυτά γιατί ήταν εμφανείς η απώλεια του Καταρτζή λόγο καρτών και του Ηλιάδη για το παιχνίδι με τον Εδεσσαίο.
    Κάτι παρόμοιο νομίζω (δηλαδή αποχωρήσεις και απουσίες και αλλαγές προπονητών) έγινε και στον Μακεδονικό και εδω μέσα με Νάουσα ισοπαλία και το ίδιο με Λαγκάδα και ήττα εντος απο Καρδία.
    Όταν η ομάδα είχε βρει ρυθμό αποχώρησε ο προπονητής μονός του( αυτά μονό σε εμάς συνέβησαν φέτος)
    Έχω μια απορία γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι ο Κτιστοπουλος που είναι χειριστής πολύ καλός της μπαλας δηλαδή κραταει μπαλα και μοιράζει σωστες μπαλιες.
    Πρέπει τώρα να στηρίξουμε όλοι την ομάδα μας μέχρι τέλος μέσα έξω για να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς που θα μας απομακρύνουν περισσότερο τους ενός βαθμού από την σωτηρια.

    Μια ζωή Πιερικός θύρα 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μήπως έχουμε υποτιμήσει πολύ τους αντιπάλους? η ομάδα κυνηγάει την παραμονή της εαν δεν το έχει καταλάβει κάποιος...παλέυουμε για παραμονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Εκάβη, το καλοκαίρι, εξαγγέλθηκαν πράγματα από την Διοίκηση που δεν πραγματοποιήθηκαν.
    Οι ευκολόπιστοι για άλλη μια φορά πίστεψαν σε κούφια λόγια και έδωσαν την ψήφο τους!
    Τα αποτελέσματα των κούφιων λόγων; Τα βλέπουμε! Δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη.


    Μυρωτής Άκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας αφησουμε τωρα το ποιος φταιει. Η ομαδα παλευει για παραμονη. Κακως εφυγε ο Τερζης. Λαθος που δεν πηραμε καποιον πεπειραμενο στο κεντρο. Ας κανουμε ομως κριτικη στο τελος
    Χριστιδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Διοίκηση δεν φταίει καθόλου ε;
      Μόνοι τους ήλθαν και απήλθαν τόσοι "παίχτες" και προπονητές.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!