Γκουντρουμπής στο PNEWS: «Είμαστε έτοιμοι, ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης μας!»

Ο επιθετικός των μελανόλευκων Φώτης Γκουντρουμπής μιλάει στο PNEWS λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη σέντρα του κρισιμότερου αγώνα της σεζόν απέναντι στο Κιλκισιακό, δηλώνει ότι η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το αποδείξει στο γήπεδο, ενώ καλεί το κόσμο της ομάδας να δηλώσει παρών ως παράγοντας ψυχολογίας και στήριξης για την επίτευξη του μοναδικού στόχου.Αποτέλεσμα εικόνας για γκουντρουμπής πιερικός

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φώτης Γκουντρουμπής στο pnews:

«Όλα εξαρτώνται από μας και θέλουμε να το δείξουμε τη Κυριακή.. Από εκεί και πέρα όλα κυλάνε καλώς, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαστε έτοιμοι όλοι να σώσουμε την ομάδα και να τελειώσουμε τη χρόνια όμορφα.Είναι ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο και κρίσιμο για την ιστορία της ομάδας που πρέπει να βγάλουμε πάθος και ψυχή γιατί αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται μόνο έτσι.
Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να είναι ο 12ος παίχτης καθώς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ψυχολογία μας και στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί!
»

2 σχόλια:

  1. 4 λεωφορεία έρχονται από το Κιλκίς και δεν ξέρω πόσα αυτοκίνητα. Όλοι την Κυριακή στο γήπεδο τώρα θα φανεί ποιος αγαπάει πραγματικά τον Πιερικό. Ο σωστός φίλαθλος στα δύσκολα φαίνεται. Ένας αγνός φίλαθλος του μεγάλου Πιερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε ρε Φώτη παστέλωσέ το να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!