ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: «Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το αθλητικό πνεύμα»



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ 
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα τη διοίκηση της ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν τα μέλη της διοίκησής μας και η αποστολή της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο της Καρίτσας. Η ευγενής άμιλλα και η υποδειγματική συμπεριφορά όλων των μελών είναι κάτι που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το αθλητικό πνεύμα.
Αισθανόμαστε επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους φίλους και φιλάθλους και των δυο ομάδων για την ένθερμη παρουσία και υποστήριξη τους στο γήπεδο της ΑΕ Καρίτσας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα φιλική αθλητική συμπεριφορά.
                                          Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

5 σχόλια:

  1. Πιάσαμε πάτο ή έχουμε κι'άλλο ακόμα;

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια πάρα πολύ ιδιοφυής ανακοίνωση. Μπορείς να την εκλάβεις όπως θέλεις. Ευχαρισήρια στον αντίπαλο αλλά ή και ειρωνική. Διαλέγεις και παίρνεις. Πράγματι πολύ ευρηματική. Συγχαρητήρια στον συντάκτη
    Αναστασίου Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τοση κακια με τον Πιερικο αυτοι εκει στην Καριτσα; Θελω να εχουμε σωθει εμεις και να θελουν να νικησουμε καποιον αντιπαλο για να σωθουν, με τι μουτρα θα ερθουν να παρακαλεσουν.Τους πειραξε πως με το ενα πεμπτο του μπατζετ που εχουμε, δεν μπορεσαν να μας νικησουν
    Παπαδοπουλος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ο Πιερικός, η ομάδα της πόλης, έχει πράγματι το ενα πεμπτο του μπατζετ της ΑΕ Καρίτσας, της ομάδας του χωριού, τότε τα πράγματα είναι πράγματι tragic.

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υπάρχει μπάτζετ" είπε κάποιος κάποτε. Επίσης, θα ξεκινούσε και την "εκκαθάριση"!
      Ποιο είναι πιο tragic τώρα, ασ'το!

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!