Superleague για ΠΑΤΣΙΟΓΙΩΡΓΟ




Παράδοση στους ταλαντούχους τερματοφύλακες χτίζει ο Πιερικός καθώς μετα της παραχώρηση την περσινή χρονιά του Παναγιώτη Τσιντότα στον Λεβαδειακό έρχεται η σειρά του Δημήτρη Πατσιογιώργου .




Μετά της πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού γκολκίπερ Δημήτρη Πατσιογιώργου στον δεύτερο γύρω του πρωταθλήματος αρκετές ομάδες απο τα μεγάλα σαλόνια της Superleague φαίνεται να στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς τον Κατερινιοτη πορτιέρο. Ο νεαρός τερματοφύλακας τον Μελανολευκων φαίνεται να έπεισε με της εμφανίσεις του και δεν αποκλείεται μέσα στην περίοδο τον μεταγραφών να αλλάξει ομάδα και τόπο διαμονής.


Να προσθέσουμε επίσης οτι ο Πατσιογιωργος στην φετεινη περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου είχε απασχολήσει την ομάδα του Αρη. Οπως και οτι στην αναμέτρηση με τον ολυμπιακό Βόλου στην Κατερίνη τον νεαρό τερματοφύλακα παρακολουθησε και ο Αλέκος Ράντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!