ΠΙΕΡΙΚΟΣ της συμφοράς ήττα με 3-1



Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 6’ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σπαθάρα για το 1-0. Στο 21’ ο Πιερικός ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε κεφαλιά του Καρακατσάνη. Στη συνέχεια το παιχνίδι παίχτηκε στον χώρο του κέντρου,  με τον Καρπαθάκη στο 40’ να έχει ένα σουτ στο δοκάρι. Ο τραυματισμός του Λαζαρίδη στο 41’ λαχτάρησε τους πάντες στο γήπεδο.
Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση ήταν πιο απειλητική και στο 57’ ο Σκαθαρούδης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στον Πιερικό, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη φάση. Και στο 87’ ο Άρτσε με σουτ έγραψε το 3-1 για την ομάδα των Γιαννιτσών. Στο 88’ οι φιλοξενούμενοι ε΄χαν δοκάρι με τον Ανδριόπουλο.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Γιάννη Λαζαρίδη που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρώτο ημίχρονο του "αγώνα παρωδία" που διεξήχθη στο γήπεδο των Γιαννιτσών ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Πιερικό.
Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής προσπάθησε  να διώξει την μπάλα σε μια ανύποπτη για τραυματισμό φάση και ο επερχόμενος επιθετικός παίκτης, έβαλε τη σκαριά και κυριολεκτικά έκοψε το πόδι του Λαζαρίδη στη μέση.
Έτσι όπως φάνηκε απο την κερκίδα και με τις δικές μας εκτιμήσεις, σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μας, φαίνεται να έχει υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι φίλαθλοι αποδοκίμασαν το γεγονός και οι ίδιοι αφού δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος να τραυματιστεί κάποιος στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος δεν είχε ένταση, δεν είχε ρυθμό, δεν είχε ενδιαφέρον και γενικότερα εκτός απο τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Πιερικού, δεν είχε να επιδείξει τίποτε περισσότερο.

Όχι τουλάχιστον για τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν και χαμογέλασαν μόνο για τους βαθμούς της νίκης που χρειάζονταν η ομάδα τους..
Είναι χαρακτηριστικό το ότι οι Γιαννιτσιώτες φώναζαν "έληξε" απο το 60΄...



Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Άρτσε, Σιδηρόπουλος, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Γιόγιος (76’ Σαπανίδης), Χαρμάνας (56’ Καπνόπουλος), Καπνίδης (46’ Σκαθαρούδης)
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης (44’ Καραγκούνης), Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Παπατόλιος (72’ Πολίτης), Καρακατσάνης, Ανδριόπουλος, Καθάριος (72’ Ίτσιος), Γιαζιτζόγλου


Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!