Τελευταία εβδομάδα Συμπερασματων για τον ΠΙΕΡΙΚΟ

Έτοιμος να παραδώσει στη διοίκηση την έκθεση με τις εισηγήσεις για την ομάδα της επόμενης σεζόν είναι ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων, Γιώργος Φοιρός.
Ο έμπειρος προπονητής, που βοήθησε στην ανάκαμψη του δεύτερου γύρου για τους Κατερινιώτες, έχει σχηματίσει σφαιρική άποψη για το σύνολο του ρόστερ, δίνοντας αρκετές ευκαιρίες συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς στο δεύτερο γύρο.

Έτσι, ο Φοιρός πλέον καλείται να αποφασίσει ποιους παίκτες θα κρατήσει στην ομάδα της Κατερίνης και ποιους όχι, με γνώμονα το οικονομικό και τους στόχους. 

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Τετάρτη ως την Παρασκευή, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα στον Πιερικό θα συνεχίσει τόσο η διοίκηση του Κώστα Παπαδόπουλου, όσο και ο Γιώργος Φοιρός.


Τέλος, για τη Σερβία αναχώρησαν ήδη οι Μπόγιαν Ντόικιτς (παντρεύεται και ο αδερφός του) και Ζόραν Μπελόσεβιτς, που βάσει συμβολαίων μένουν ελεύθεροι και είναι πιθανό να μην επιστρέψουν.



pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!