Γάζωρος - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1



Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ο Εθνικός Γαζώρου που επικράτησε 2-1 του Πιερικού στην τελευταία αγωνιστική.
Σε μία αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, ο Εθνικός Γαζώρου έκανε την ανατροπή και επικράτησε 2-1 του Πιερικού. Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν από τον Πιερικό καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 27΄ με τέρμα του Καρακατσάνη.
Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και στο 35’ ο Καπίας ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από τον Γαϊδαρτζή στο 67’.  
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Παπαθανασίου, Μαχαιρούδης (78’ Σαββίδης), Νύρλας, Κουκόλης, Γαϊδαρτζής, Καπίας, Γεωργιάδης, Αγγελακάς (65’ Κωνσταντινίδης), Μερεσιώτης, Ναλμπάντης, Μουσικάκης (56’ Χαριτίδης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μπελόσεβιτς, Νίκου, Ντόικιτς, Φαμπίνιο (64’ Βραχνός), Καρακατσάνης, Πολίτης (80’ Σελοχάρι), Κόιτς, Μιχαηλίδης (76’ Μανίκας), Ανδριόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!