Με τον Στέφανο Παπανικολάου ο Πιερικός στον «άσο»

Με το νεαρό Στέφανο Παπανικολάου για πρώτη φορά στα δοκάρια θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν ο Πιερικός στον τελευταίο φετινό αγώνα, στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου.
Όπως συνέβη εδώ και λίγες αγωνιστικές με τον Δημήτρη Πατσιογιώργο, έτσι και ο Παπανικολάου, θα πάρει την παρθενική ευκαιρία συμμετοχής από το τεχνικό τιμ. 
Έτσι, οι Κατερινιώτες θα έχουν χρησιμοποιήσει συνολικά τέσσερις πορτιέρο φέτος, μαζί με τους έμπειρους Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη και Δημήτρη Παπατολίκα.
 Ο τεχνικός σύμβουλος των μελανόλευκων, Γιώργος Φοιρός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Αποστολίδη, Ίτσιο, Γιαζιτζόγλου, στον Καθάριο που γύρισε στην Ξάνθη μετά το δανεισμό του, στους τραυματίες Ελευθεριάδη, Παναγιωτίδη και Λαζαρίδη, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο στόπερ, Νίκος Ιορδανίδης, με ράγισμα στη μύτη. 
Στην αποστολή για τον Πιερικό μετέχουν οι Παπανικολάου, Νίκου, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Πολίτης, Φαμπίνιο, Μπελόσεβιτς, Κόιτς, Καρακατσάνης, Μανίκας, Ανδριόπουλος, Παπατολίκας, Βασιλειάδης, Πατσιογιώργος, Μπαμίχας, Βραχνός, Μιχαηλίδης, Σεχολάρι.



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!