To ποτήρι ξεχείλισε ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ .... ΚΑΙΝΕ!!!!


Ο Παναιτωλικός έκανε το καθήκον του στην Κατερίνη και επικράτησε με 4-0 του Πιερικού. Τα καναρίνια ήταν σοβαρά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι επικράτησαν εύκολα και με μεγάλο σκορ.

Τα γκολ για τον Παναιτωλικό τα πέτυχαν οι Μπελόν (38' ) , Σίσιτς (47’), Καμαρά (72’), Κουτσοσπύρος (81’).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα όμως δεν ήταν καλά για τους κυανοκίτρινους, ψαλιδίζοντας ακόμη περισσότερο τις ελπίδες για απευθείας άνοδο.

Αποχώρησε τραυματίας ο Σίσιτς ενώ εκτός αποστολής έμεινε και Μελισσάς λόγο τραυματισμού.

 

Το παιχνίδι:


O Παναιτωλικός από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και τις ευκαιρίες. Στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού δεν υπήρχαν κλασικές ευκαιρίες για τον Παναιτωλικό και για να ανοίξει το σκορ χρειάστηκε ένα λάθος του Ντόικιτς. Ο Μπελόν το εκμεταλλεύτηκε και άνοιξε το σκορ για τα καναρίνια. Ο Πιερικός έχασε μια ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου για να ισοφαρίσει αλλά ο Στεφανάκος με ωραία απόκρουση κράτησε τον μηδέν.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανοκίτρινοι μπήκαν αποφασισμένοι για να τελειώσουν το παιχνίδι και από πολύ νωρίς έδειξε τις προθέσεις του. Ο Σίσιτς στο 47 μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Καμαρά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στην συνέχεια του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός κρατούσε την κατοχή της μπάλας και έλεγχε πλήρως τον αγώνα. Ο Μάκης Χάβος πέρασε τον Μύγα στον αγωνιστικό χώρο και αυτός λίγα λεπτά αργότερα με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με τον επερχόμενο Καμαρά στο 72 λεπτό να μην δυσκολεύεται να πετύχει και αυτός ένα γκολ. Το σκορ το έκλεισε στο 81’ ο Κουτσοσπύρος με πολύ ωραία κεφαλιά.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Νίκου, Ιορδανίδης (46' Βραχνός), Ντόικιτς, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς, Ίτσιος, Μανίκας, Καθάριος (55' Σεχολάρι), Παπατόλιος, Καρακατσάνης (46' Ανδριόπουλος).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Γκόλιας, Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Πασάς, Σίσιτς (60' λ.τ Φαβάλι), Μπελόν (68' Μύγας), Καμαρά (75' Κουτσοσπύρος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Καστοριάς)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαδήμογλου (Μακεδονίας), Παρικλείδης (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ίτσιος - Πασάς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90' Ίτσιος

* Από το κυλικείο του γηπέδου παρακολούθησε τον αγώνα ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος που μάλιστα λίγο μετά το 0-4 οπαδοί του Πιερικού αντάλλαξαν 'Γαλλικά' με τον πρόεδρο της Μελανόλευκης ΠΑΕ.
*Έντονα χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Πιερικού ο πρώην ποδοσφαιριστής Χρήστος Κουτσοσπύρος οπού στο γκολ που σημείωσε ο ίδιος δεν πανηγύρισε.

panaitolikos1926.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!