Κ20 Τέλος..... Αναλαμβάνει η K17 στην F.L

Μία ακόμη αλλαγή, για την οποία ενημερώθηκαν σήμερα οι εκπρόσωποι των 11 προαχθέντων συλλόγων, έχει να κάνει με τη δεύτερη ομάδα (Κ20) που υποχρεούνται να έχουν οι ομάδες της Football League και η οποία συμμετέχει σε επιδοτούμενο πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΟΠΑΠ, με στόχο την δημιουργία υποδομών.

Συγκεκριμένα η μέχρι τώρα ομάδα Κ20, αντικαθίσταται με την Κ17 και σε αυτή θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το 1996-98 (15-17 χρονών).

Μία αλλαγή η οποία αποφασίστηκε με σκοπό να δοθεί περισσότερη προσοχή στις ηλικίες που πραγματικά μπορεί να ανακαλυφθούν και να αξιοποιηθούν ταλέντα του ποδοσφαίρου.

9 σχόλια:

  1. Οπότε ας γίνει απο εδώ και πέρα μια κάθαρση ωστε να κρατηθούν στο ρόστερ μονο ικανοί 16αρηδες και 17αρηδες που θα πλαισιώσουν τον Πιερικό στα επόμενα χρόνια...και οχι παιδια που ερχονται στον Πιερικό μονο για να δείξουν το ονομα τους, επειδη κιόλας μερικοί εχουν καβαλήσει το καλάμι και απο πέρσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai ama paroun mia nikh peite to mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγινε, θα στο πούμε...γιατί να ξέρεις πως τα συγκεκριμένα παιδιά που πλαισιώνουν την κ-17 του Πιερικού αυτή τη στιγμή είναι η αφρόκρεμα αυτής της ηλικίας στην Πιερία.Αλλώστε η φετινή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δείχνει πως η ομάδα εχει ταλέντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τίποτα δεν έχει, το μόνο που έχει ειναι μια μάζα παιδιών που νομίζουν οτι ειναι σε υποδομές της Μπαρτσελόνα, φυσικα ομως, αφου δεν υπάρχει κανενας εκεί να τους καλμάρει λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ επειδή έχω μάθει να γράφω με υπογραφή και όχι να κρύβομαι στην ανωνυμία μου σας ενημερώνω ότι η κ 17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έκανε το καλύτερο που μπορούσε να κάνει σαν καινούρια ομάδα και όσο για τους παίκτες σας πληροφορώ ότι ήταν παιδιά με πολύ καλό χαρακτήρα και ήθος. Η παροιμία άλλωστε λέει ότι πρετοβολούν την μηλιά που βγάζει τα καλά τα μήλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!