ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 2013-14 Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Δεν φεύγει ο Παπαδόπουλος

Δε φαίνεται διατεθειμένος θα αφήσει την ΠΑΕ Πιερικός ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρόεδρος της Κατερινιώτικης ομάδας, μένει όπως ο ίδιος διαλαλεί στη θέση του με το μέλλον του Πιερικού συλλόγου να κρίνεται για τη συνέχεια αβέβαιο.
Κι αυτό γιατί τα πάντα αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά στον αέρα.
Τόσο το θέμα της αδειοδότησης για τη συμμετοχή στην Β΄ Εθνική κατηγορία το οποίο όπως λέει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι το πρώτο του μέλημα, όσο και τα αγωνιστικά θέματα τα οποία στον τομέα του σχεδιασμού έχουν μείνει πολύ πίσω.
Πολλά τα σενάρια που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική "πιάτσα" της Κατερίνης και ένα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα "πονηρό" με το να δρομολογείται για τον Πιερικό η πτώση στη Γ΄ Εθνική και η παραγραφή των χρεών του που ανέρχονται σε ένα αρκετά μεγάλο για τα δεδομένα της κατηγορίας ποσό το οποίο δημιουργήθηκε απο προσφυγές οι οποίες έγιναν (και θα γίνουν) απο απλήρωτους παίκτες, ποδοσφαιριστές κλπ...

Σενάριο το οποίο δεν είναι τεκμηριωμένο απο επίσημα χείλη, ακούγεται όμως έντονα το τελευταίο καιρό στις τάξεις των φιλάθλων της Πιερίας και σίγουρα άν δεν ισχύει, χρίζει διάψευσης.

Στασιμότητα στα αγωνιστικά
Απο την άλλη όλα είναι στάσιμα σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό τμήμα και το προπονητικό τιμ. Ο μόνος σίγουρος μέχρι στιγμής Γιώργος Φοιρός, περιμένει τις εξελίξεις και την γνωστοποίηση των άμεσων συνεργατών του που σίγουρα δε θα πούνε όχι σε μια καλύτερη και πιο συμφέρουσα πρόταση που ενδεχομένως τους γίνει.

Επιστρέφει ο Γιώργος Τσιώμης
Τα παιχνίδια που έκανε ο νεαρός Γιώργος Τσιώμης με τη φανέλα του Βατανιακού, βελτίωσαν αισθητά την εικόνα του όσον αφορά τη χρονιά που πέρασε. Ο νεαρός αμυντικός μέσος έκανε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και επιστρέφει στην ομάδα του Πιερικού μιας και ήταν δανεικός στο γειτονικό σωματείο της πόλης. Μέχρι στιγμής είναι ο μόνος παίκτης που προστίθεται στο υπάρχων έμψυχο υλικό το οποίο σημειωτέων έχει μειωθεί σημαντικά.

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥΛΑ και ΠΟΥΛΟ ρε! Τι δεν καταλαβαινεις; Μα κατέστρεψες τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!