ΠΙΕΡΙΚΟΣ: "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους"....

Αύριο λοιπόν Παρασκευή 14/6, το «μπαλάκι» περνάει στα χέρια όλων όσων σήμερα τοποθετούνται ανοιχτά ή «οf the record»στα όσα συνέβησαν, συμβαίνουν και θα συμβούν ενδεχομένως στον ιστορικό Πιερικό.
Η αλήθεια είναι ότι οι εύποροι Πιερείς φίλοι του συλλόγου, τον τελευταίο καιρό έχουν «καβούρια» στις τσέπες τους.
Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο ο φόβος της επόμενης ημέρες και η γενική αβεβαιότητα που κυριαρχεί σε όλους τους τομείς, λίγο η «περίεργη» και άσχημη πορεία της ομάδας, τους κράτησαν μακριά από την επιθυμία της χορηγικής στήριξης της Πιερικής ΠΑΕ.
Από την άλλη ο Κώστας Παπαδόπουλος, περίμενε ίσως μεγαλύτερη στήριξη, περισσότερα έσοδα, λιγότερη γρίνια στις κερκίδες και περισσότερα εισιτήρια στο γήπεδο από τον κόσμο που τελικά απείχε από τη φετινή πορεία του συλλόγου.
Τον κόσμο όμως που στήριξε την περσινή αγωνιστική περίοδο την ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια και όταν υπήρχε η προοπτική της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία αλλά η «τρύπα στο νερό» που έγινε τελικώς με την προσπάθεια ανόδου η οποία πνίγηκε στην οικονομική δυσχέρεια, τους απομάκρυνε από τις κερκίδες του Α΄ΔΑΚ.

Για τα διαρκείας ούτε λόγος γιατί τα περισσότερα «πουλήθηκαν» δια στόματος και όχι δια πληρωμής.
ΤΩΡΑ.
Τώρα λοιπόν ερχόμαστε στο «μπαλάκι» που λέγαμε παραπάνω.
Τα πράγματα είναι πλέον συγκεκριμένα. Και από τώρα η ερώτηση που θα γίνει αύριο σε όσους παρευρεθούν, η μια και δύσκολη (όσον αφορά την απάντηση της).
Χρήματα δεν υπάρχουν. Και τι θα γίνει…
Έξοδα υπάρχουν, εφορία υπάρχει, ΙΚΑ υπάρχει, προπονητές-ποδοσφαιριστές-υπάλληλοι-προετοιμασία-ρουχισμός-εργομετρικά για τη νέα χρονιά που χρειάζονται άμεσα χρήματα υπάρχουν.
Προφανώς υπάρχουν προσφυγές να διευθετηθούν-χρέη προηγούμενων ετών-απλήρωτοι παίκτες να εξοφληθούν-απλήρωτοι υπάλληλοι να πάρουν τα δεδουλευμένα τους και κάποια ακόμη έξοδα τα οποία δεν είναι γνωστά και πολλά αλλά υφίστανται.
Το εύκολο είναι να ψάξουμε τους υπαίτιους και να τους καταλογίσουμε τις ευθύνες. Κάτι που ίσως ψυχικά μας έδινε μια ικανοποίηση.

Σίγουρα όμως όλα τα παραπάνω θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να περιμένουν λύσεις.
Και ο Κώστας Παπαδόπουλος το δήλωσε ότι δεν είναι σε θέση να τακτοποιήσει μόνος όλα τα παραπάνω και να οδηγήσει την ομάδα σε πορείες πρωταθλητισμού και «καλών εποχών» του παρελθόντος.
ΟΠΟΤΕ;
Οπότε αύριο θα φανεί αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα ή τελικά ο Πιερικός θα ακολουθήσει το δρομολόγιο άλλων ιστορικών συλλόγων της χώρας μας, κινούμενος μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.
Αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν από την Πιερία είναι πολλοί.
Πιστέψτε με έχει συμπολίτες μας με πολλά χρήματα και με σχετική ευκολία θα μπορούσαν να βάλουν μια πινακίδα στο γήπεδο ή να αγοράσουν τα διαρκείας τους και να βοηθήσουν την ομάδα.
Το γιατί δε το κάνουν θα πρέπει να το ψάξει ο Κώστας Παπαδόπουλος πουπροσωπικά του χτυπάω το καμπανάκι για κάποιους από τους συνεργάτες που έχει δίπλα του και όσο τους έχει δε πρόκειται ποτέ να αποκτήσει την αξιοπιστία που θα ήθελε ως πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός.
Από την άλλη, θα πρέπει να πω ότι σε μια έρευνα που πραγματοποίησα το τελευταίο διάστημα των 3-4 προηγούμενων ημερών για να ευαισθητοποιήσω κάποιους επιφανείς «ποδοσφαιρικούς» συμπολίτες μας να βοηθήσουν την κατάσταση, δε θέλουν ούτε να ακούν την λέξη Πιερικός.
Δε ξέρω τι μεσολάβησε και γιατί συνέβη αυτό αλλά σίγουρα πλέον η κατάσταση αποτελεί μονόδρομο.
Οι μέτοχοι της ΠΑΕ Πιερικός, έχουν ξεκαθαρίσει πως δε θέλουν καμία απολύτως ανάμειξη με την ομάδα αυτή την εποχή σε διοικητικό επίπεδο. Βοηθάνε εξωδιοικητικά (και πιστέψτε με σημαντικά) αλλά δεν υπάρχει από μέρους τους καμία διάθεση εμπλοκής στο διοικητικό κομμάτι της ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν το «μπαλάκι» πέφτει και πάλι στον κόσμο και τον Κώστα Παπαδόπουλο που είναι ο μόνος αυτή τη στιγμή που δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει να ηγείται της ΠΑΕ Πιερικός.
Με την προϋπόθεση όμως ότι θα βοηθηθεί από αυτούς που έχουν τη δυνατότητα και τον τρόπο να βοηθήσουν.
Αυτή είναι η κατάσταση, αυτά τα δεδομένα και αυτή την εικόνα θα δείτε εν ολίγοις αύριο στην ΕΚΑΒΗ.
Η πραγματικότητα μπορεί να είναι σκληρή αλλά είναι αυτή.

Όλοι θέλουμε τα μεγάλα σαλόνια και τα φώτα της μεγάλης κατηγορίας αλλά  «τα μεταξωτά βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κώλους»…

pieriasport

5 σχόλια:

  1. Δεν είστε μακριά απ την πραγματικότητα, όντως έτσι έχουν τα πράγματα, ο κόσμος είναι και ήταν αδιάφορος γιατί ο Πιερικός έχει χάσει την λάμψη του. Όσο γηράσκουν οι παλαιοί φίλαθλοι και δεν υπάρχουν νέοι τόσο η διάλυση είναι κοντά! Δείτε τον Αιγινιακό..300 είναι δεν είναι οι φίλαθλοι του χωριού και τώρα στην β εθνική θα γίνουν 500 και 1000 ίσως κι όλα αυτά γιατί είτε τους αρέσεις είτε όχι , υπάρχει παράγοντας που βάζει χρήματα στο σύλλογο.
    Ο Πιερικός όμως, ( τα γεγονότα το αποδεικνύουν ) ποτέ δεν είχε παράγοντες, απλά χορηγούς που θελαν να αυτο επιβεβαιωθούν ως ''επιφανείς'' πετυχημένοι ή και ανώτεροι των άλλων πολίτες της Πιερίας.
    Ο παράγοντας είναι και επιχειρηματίας, προβλέπει σχεδιάζει έχει στόχους και βάζει θεμέλια για να τους επιτύχει! Ο Πιερικός τι έχει; ο ερασιτέχνης είναι εντελώς ερασιτέχνης, σκεφτείτε μόνο ότι στις πρόσφατες εκλογές δεν υπήρχαν υποψήφιοι παρα μόνο η προηγούμενη διοίκηση η οποία ανανέωση ουσιαστικά μόνη της την θητεία της!
    Θέλει κι άλλα να σκεφτεί κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά; Προφανώς ο κόσμος δεν εγκρίνει τους παράγοντες και όλους όσους είναι γύρω από αυτούς....κι όσο αργεί να βρει ο ήλιος...τόσο το σκοτάδι θα ναι βαθύ στον Πιερικό που δεν είναι ικανός ούτε τα τμήματα υποδομών να οργανώσει πόσο μάλλον την ''μεγάλη ομάδα'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατά την ταπεινή μου γνώμη ο κ. Παπαδόπουλος θα πρέπει να προσέξει τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν, την "αυλή" του δηλαδή γιατί οι μέχρι τώρα συμβουλάτορές του φάνηκαν ανίδεοι και λίγοι. Θέλω να πιστεύω οτι στο εξής θα προσέξει ποιούς θα βάλει δίπλα του γιατί παίζει πολύ μεγάλο ρόλο................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ηθελα απλα να κανω μια ανημερωση σε οτι αφορα τον ερασιτεχνη και ειδικα τις εκλογες για καποιους που λενε οτι δεν υπηρχε αλλο σχημα....
    Σας ενημερωνο για ολες τις διοικησης της τελευταιας δεκαετιας....

    ΠΕΡΙΟΔΟΣ..2003 ΕΩς 2005 ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΕΡΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ..2005 ΕΩΣ 2007 ΚΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ..2007 ΕΩΣ 2009 ΚΟΥΤΣΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ..2009 ΕΩΣ 2011 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ.ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ..2011 ΕΩΣ 2013 ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ Π. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ
    ΠΕΡΙΟΔΟΣ..2013 ΕΩΣ 2015 ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ Π. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

    Αρα ειναι ευκολο για καποιον να δει οτι στα τελευταια 10 χρονια ολες οι διοικησης δεν εχουν αντιπαλο για τον απλουστατο λογο οτι πολυ πριν τις εκλογες και παντα σε κλιμα συνεννοησης πραγματοποιητε ενα σχημα με την στηριξη ολων και προπαντων της εκαστοτε ΠΑΕ.....

    Ολες λοιπον οι διοικησης δεν εχουν αντιπαλο η δικοι μου διοικηση ειναι αυτη που πρεπει να σχολιαστη ?? και φυσικα να σχολιαστη παλι απο φιλο ανωνημο...γραψτε το ονομα σας κυριε να ξερουμε ποιος ειστε και να μπορουμε να ξερουμε και τη ειδικο βαρος εχει ο λογος σας...

    με εκτιμηση.ο προεδρος του ερασιτεχνη
    ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση ...το γνωρίζουμε...και δεν αφορά μόνο την δική σας διοίκηση! Δείχνει την πραγματική εικόνα που έχουν οι Πιεροίς για τον Πιερικό...και να το πω κι αλλιώς...καλά που είστε κι εσείς....όποια κι αν είναι η αξία σας...γιατί αλλιώς θα είχε κλείσει το ''μαγαζί'''.
      Ο κόσμος έχει φύγει απ το γήπεδο γιατί δεν έχει να δει τίποτε....κι όσο εσείς και οι υπόλοιποι έχετε αυτή την θέση και στάση...τόσο λιγότεροι θα μείνετε...και σαν ΠΑΕ σαν επιχείρηση...χωρίς έσοδα γιατί δεν πουλάτε κύριοι...δεν πάτε πουθενά...
      Αν δεν μπουν σωστά θεμέλια, δεν ασχοληθούν οι παλαίμαχοι με τον Πιερικό δεν θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο ...κι όσες εκκλήσεις κι αν κάνετε να μαζευτούμε στην Εκάβη....δεν θα ρθουμε ποτέ! ή κάνω λάθος;

      Π.Χ

      Διαγραφή
  4. θα σου απαντουσα ευχαριστως και θα σου ξεκαθαριζα πολλες αποριες αλλα σε ανωνυμους και με αρχικα δεν προκειται να ξανα απαντησω ...

    Πασχαλης Τσιτιροκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!