Κώστας Παπαδόπουλος: Κουράστηκα με τα υβριστικά σχόλια και τις βολές εναντίον μου

Η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Πιερικού, έδωσε το δικαίωμα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πιερικού Κώστα Παπαδόπουλο, να πεί κάποια πράγματα για την οριακή κατάσταση που βρίσκεται το οικονομικό κομμάτι της ΠΑΕ της Πιερίας η οποία κινείται σε τεντωμένο σχοινί με κίνδυνο για τη νέα χρονιά, να μη μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφές παικτών μεγάλης ποιότητας με αποτέλεσμα να κινηθεί σε «χαμηλές πτήσεις» βαθμολογικά και το σημαντικότερο που απασχολεί τον Κώστα Παπαδόπουλος, να μην πάρει την εδειοδότηση ώστε να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πιερικού είπε όταν πήρε τον λόγο από τον πρόεδρο του ΣΦΚ, Πασχάλη Τσιτιρόκη:
«Έχω κουραστεί να δέχομαι τα υβριστικά και αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο και όχι μόνο. 
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από εμένα και τους συνεργάτες μου να μη μπεί η ομάδα σε περιπέτειες και παρόλα αυτά, αντιμετωπίζουμε και τις επικρίσεις του κόσμου.

Κρίνω σκόπιμο να γίνει μια συζήτηση με ένα μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων και ανάμεσα τους να είναι και αυτοί που έχουν την δύναμη και την διάθεση ίσως να βοηθήσουν τον Πιερικό να ξεφύγει από την δύσκολη θέση που αυτή τη στιγμή βρίσκεται.

Το έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι ο πλουσιότερος άνθρωπος αυτής της πόλης. Ούτε μπορώ μόνος μου να δώσω λύσεις σε όλα τα θέματα που προκύπτουν στο οικονομικό σκέλος της ΠΑΕ».

Αποφασίστηκε λοιπόν με πρωτοβουλία του προέδρου του ερασιτέχνη Πασχάλη Τσιτιρόκη που επανεξελέγη ομόφωνα πρόεδρος με το Δ.Σ. του, να γίνει η συγκέντρωση όλων των επιφανών-ισχυρών ανθρώπων της περιοχής, των θεσμικών παραγόντων, των βουλευτών, των πολιτικών κλπ, ώστε να τους ενημερώσει για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ΠΑΕ Πιερικός, τους κινδύνους που διατρέχει ενόψει του νέου πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα ανάλογα με τις απαντήσεις που θα πάρει να προχωρήσει και στις δικές του αποφάσεις.


Είναι λοιπόν σημαντική η συγκέντρωση-συζήτηση της Παρασκευής, αφού σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα προσδιορίσει και το άμεσο μέλλον του Πιερικού.

pieriasport

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ Γ ΚΑΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ..... ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι που εισαι ακόμη...Αν πέσει ο Πιερικός στα τοπικά, μετά τα βρισίδια σειρά έχουν οι μάπες. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.. Ομάδα μοντέλο την έκανες μπουrdelo. Μόνος σου θα είσαι στο γήπεδο του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!