Ο Τσιτιρόκης ξανά πρόεδρος σε Ερασιτέχνη - Παρασκευή γενική συνέλευση της ΠΑΕ

Παραμένει στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ο Πασχάλης Τσιτιρόκης, που επανεξελέγη πρόεδρος στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, ελλείψει άλλου ψηφοδελτίου, σενάριο που ήταν ορατό εδώ και μέρες. Παράλληλα, την Παρασκευή στις 20:30 στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κατερίνης «ΕΚΑΒΗ» θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση για όλους (μέλη και απλό κόσμο), όπου θα υπάρξει ενημέρωση για τα βασικά ζητήματα της ΠΑΕ από τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας των μελανόλευκων έδωσε το παρών και στη συνέλευση του Ερασιτέχνη και ίσως κάνει κάποια σημαντική ανακοίνωση για το «αύριο» του Πιερικού, τη στιγμή που μοιραία μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα τα ζητήματα του αγωνιστικού σχεδιασμού.

4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ......ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΔΕΙΧΝΗ ΦΟΒΙΑ.....ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕ .....ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΨΕΙ ΣΟΥ .....

    ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ***ανωνυμία
    ***δείχνει
    ***Άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό θα είναι να γίνεται συζήτηση επώνυμα και όχι ανώνυμα! αυτό που γίνεται αυτην την στιγμή δεν ειναι υγιής και δεν τιμά αυτόν που το κάνει χωρίς να φαίνεται. Σίγουρα η γνώμη του καθενός είναι δικαίωμα και δημοκρατικό, αλλά φίλε μου ανώνυμε σίγουρα κ εσύ δεν θα ήθελες κάποιος να σε επιτίθεται υβριστικά ανώνυμα...Και σου εύχομαι να μην το ζήσεις ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρκετά σχόλια διαγράφτηκαν διότι σε αυτές της κρίσιμες ημέρες που ήμαστε μόνο κακό μας κάνει η κριτική και η ύβρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!