Στην Κατερίνη ο Αθανασίου, αύριο οι υπογραφές

Στην Κατερίνη βρέθηκε απόψε το μεσημέρι ο Αντώνης Αθανασίου οπού είχε συνομιλία με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο και αφού φαίνεται να τα βρήκαν με μια ''προφορική συμφωνία'' μεταφέρθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την απογευματινή προπόνηση. Όλα δείχνουν ότι αύριο μέχρι το βράδυ θα έχουν πέσει και επίσημα οι υπογραφές.



Στο Β'ΔΑΚ με Βατανιακό.

Ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος ζήτησε απο την διοργανώτρια αρχή να δοθεί ως έδρα του Πιερικού για τον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής με τον Βατανιακό το Β'ΔΑΚ (Γυμναστήριο). Καθώς το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί της κατάλληλες προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας.

Μπήκε στο γήπεδο ο νέος χλοοτάπητας και ετοιμάζεται.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου περνάει την τελευταία φάση της ''αλλαγής'' του, καθώς απο σήμερα ήρθε ο νέος χλοοτάπητας και σιγά σιγά θα εγκατασταθεί απο τους αρμόδιους στο γήπεδο. Οπότε λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Football League το γήπεδο θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί την 1η αγωνιστική ανάμεσα στον Πιερικό και τον Απόλλων Καλαμαριάς.

4 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!