Πιερικός είναι αυτός και τους αφήνει Ελεύθερους!! (Χρυσός που γίνεται χαλκός)




Στον Πιερικό μας δυστυχώς υπάρχει ένα τεράστιο κακό ... έχουμε πάντα στα χέρια μας χρυσό και το καταντάμε χαλκό...δεν θα πω ονόματα παικτών που έφυγαν απο τον Πιερικό και πήγαν πολύ υψηλότερα χωρίς να φτάσει δραχμή στα ταμεία της ομάδας..Απλα δείτε το συγκλονιστικο γκολ του Μπλαζεφσκι που σαρώνει σε ολα τα σαιτ της Ευρώπης.. 

κλικ εδω---> Το φανταστικό γκολ του Ντεγιάν Μπλαζέφσκι εδώ

8 σχόλια:

  1. Eτσι παιδια, παντα να λετε αυτα που πιστευετε δημοσια,μην δισταζετε ο,τι και να σας πουν τα "αφεντικα", Δημοκρατια εχουμε και ελευθερια σκεψης και αποψης. Δειξτε τους ποσο ανοργανωτοι,επιπολαιοι και ανιδεοι ειναι για να κουμανταρουν ενα σωματειο οπως ειναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μεγάλε που ενθαρύνεις τους admin να κάνουν αντιπολίτευση στην ομάδα. Έλα βάλε τα φράγκα σου να κάνεις εσύ κουμάντο. Αλλά σε κόβω αν σε γυρίσουν ανάποδα τίποτε κέρματα θα πέσουν από τη τσέπη σου. Εκτός αν εκπροσωπείς κανένα λεφτά οπότε πες μας το όνομά του να τον μάθουμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου ελεγα καμια κουβεντα τωρα αλλα εχει χαρη. Επειδη ξερω ποιος εισαι ενω εσυ οχι, σε ειδαμε εσενα ποσα φραγκα εβαλες...Εγω ειμαι ανεργος ωστοσο για αυτο που αγαπω κανω θυσιες και καθε χρονο παιρνω διαρκειας, δηλαδή δινω οσα εχω για την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μου, κατι που δεν θα κανω φετος γιατι υπαρχουν ακομη κατι βλακες σαν εσενα που διωχνουν και τον λιγοστο κοσμο. Εγω δινω ο,τι εχω αρα δινω περισσοτερα απ΄οτι εσυ για την ομαδα, ασχετε, ανίδεε...

      Διαγραφή
  3. Έτσι ειναι φίλε ανώνυμε των 7:53π.μ., έτσι ακριβώς. Άκου εκεί θράσσος ο ξεβράκωτος, να θέλει να έχει και άποψη. Πάρτε το χαμπάρι, στην ^&%$&-κοινωνία μας, όπως κατάντησε, τέτοιο "επαγγελματικό" ποδόσφαιρο θα έχουμε. Όποιος τολμάει να πει μια άποψη, θα πρέπει να έχει και φράγκα για να την υποστηρίξει. Εκεί μας καταντήσανε! Να μην είμαστε ούτε οπαδοί, ούτε καν άνθρωποι, παρά μόνο τραπεζικοί λογαριασμοί, όσο πιο μεγάλοι τόσο ισχυρότερη η άποψη. Καημένη Δημοκρατία, σε έφαγε η ύβρις των αγράμματων και των παρατρεχάμενων. Επωνύμως liontas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ πάντως ανώνυμε 7.53 μάλλον άψιλος είσαι, γιατί στην Εκάβη δε σε είδα να βγάζεις ούτε ένα ευρώ. Εκτός κι αν είσαι από αυτούς πού από τον Πιερικό παίρνουν και όχι δίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι φίλε 12.45 άψιλος είμαι για αυτό και αυτούς που βάζουν "δυο φράγκα" για την ομάδα δεν τους λοιδορώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα σε καταλάβαμε απο το καφενείο θα είσαι και εσυ.

      Διαγραφή
  6. Εσύ από είσαι από το μπαρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!