Πέρασε απο τον Τύρναβο ο Πιερικός (1-2)

Ο Πιερικός πέρασε άνετα (2-1) από την έδρα του Τυρνάβου, βάζοντας τέλος στο σερί των Θεσσαλών που έτρεχε εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.
Η ομάδα της Κατερινής, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν τόσο καλή στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να προηγηθεί στο 50' με τον Τσιρλίδη ενώ ο ίδιος παίκτης στο 68' έκανε το 0-2!
Ο Τύρναβος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 83' με τον Μπάρος, ενώ ζήτησε και πέναλτι στο 87' για χέρι αμυντικού του Πιερικού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως τιμήθηκε από τον Τύρναβο ο 36χρονος τερματοφύλακας Καραναστάσης, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα γάντια του.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης (79' Καραναστάσης), Πούτας (68' Μπάρος), Καραγιάννης, Τέλλος, Καραμανλής, Ιβανίδης, Όμο, Αντρέ, Γεωργίου, Ποκόνγκ (56' Λίταινας), Σαχινίδης
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς, Αποστολίδης, Παπατόλιος (46' Παπαδόπουλος), Ίτσιος (57' Κέρι), Τσιρλίδης, Μιχαηλίδης (80' Ιορδανίδης), Νικολίτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!