Νίκη για να τελειώνει ο Πιερικός

Αυτό θέλει ο Πιερικός κόντρα στη Δόξα για την εξασφάλιση της παραμονής. Μέσα ο Νικολίτσης.

Να τελειώνει και μαθηματικά με την εξασφάλιση της παραμονής, μετά τη νίκη του Βατανιακού το Σάββατο, θέλει ο Πιερικός το απόγευμα της Δευτέρας, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας στην Κατερίνη. Οι Μελανόλευκοι δεν έχουν άλλο στόχο πέραν της κατάκτησης των τριών βαθμών και από εκελί και πέρα θα ξεκινήσουν οι σκέψεις για την επόμενη μέρα της ομάδας.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με τον Γιώργο Καμπερίδη να αφήνει εκτός πλάνων τον τιμωρημένο Αποστολίδη και να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον Νικολίτση, που αισθάνεται καλύτερα. Η 19αδα που ανακοινώθηκε, έχει ως εξής: Παπατολίκας, Πατσιογεώργος, Λαζαρίδης, Νίκου, Νικολίτσης, Καρτσαμπάς Χρ., Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Ίτσιος, Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος, Μανίκας, Μιχαηλίδης, Μπρίτο, Τσιρλίδης, Κέρι, Πέικος.

mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!