Τελείωσε ο Εφιάλτης. Το κέρδος μας τα νέα παιδιά!!

Κάπου εδώ η Χρονιά φτάνει στο τέλος της. Αύριο Σαββάτο η ομάδα της Καρδιάς μας δίνει την τελευταία της αναμέτρηση απέναντι στην ΚΕΡΚΥΡΑ. Το PierikosNews έχει και πάλι την αποκλειστικότητα απο Ποδοσφαιριστές που βοήθησαν και βοηθήθηκαν μέσα απο την Ομάδα μιλώντας ο καθένας για την Φετινή προσπάθεια σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.



Αστεριος Νικολίτσης: Η χρονιά για την ομάδα ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους και μετά απ κάποια άτυχα αποτελέσματα μας άφησαν αρκετά πίσω σχετικά με τον πρωταρχικό μας στόχο την τετράδα! Με την πάροδο όμως του χρόνου υπήρχε μια ανασυγκρότηση στην ομάδα! Η παρουσία του κόσμου, η στήριξη του προπονητικού μας tim,,η βοήθεια απο τους πιο έμπειρους παίχτες και η συμμετοχή νεαρότερων σε ηλικία επίσης παιχτών κατάφερε να υλοποιήσει τον τελικό μας στόχο την παραμονή! Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα η ομάδα να πετύχει το στόχο της! Η ιστορία του Πιερικού είναι πολύ μεγάλη και εύχομαι του χρόνου να βρίσκεται εκεί που του αξίζει!



Δημήτρης Πατσιογιώργος: Όντως και η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον Πιερικό όμως όταν χρειάστηκε όλα τα παιδιά δείξαμε χαρακτήρα Την κρίσιμη στιγμή στα κρίσιμα παιχνίδια ..Ο Πιερικός είναι Πιερικός Η θέση του είναι στην Α εθνικη.. Όσο για εμένα εντάξει εγώ έδειξα και πέρυσι τι μπορώ να κάνω και κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία προσπαθώ για το καλύτερο ,το καλοκαίρι έμεινα στην ομάδα περίμενα φέτος η αλήθεια είναι να εχω περισσότερες συμμετοχές αλλά χρειάζεται και πολύ υπομονή


Γιώργος Τσιρλίδης: Ήταν οντως μια αμφίρροπη χρονια. Με αλλους στόχους ξεκινήσαμε αλλα τα πραγματα δεν ηρθαν ολα οπως φανταστηκαμε. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα αλλά εν τέλει επιτεύχθηκε ο τελικός στόχος που ήταν η παραμονή. Χαίρομαι πολύ που βοήθησα την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. θα μπορούσα να είμαι καλύτερος αλλά ήταν η πρώτη επαγγελματική χρονιά για μένα και χρειάστηκα εμπειρίες κι ευκαιρίες για να βγάλω τελικά αυτό που ήθελα. Εύχομαι για του χρόνου σε όλους καλή πορεία και ο Πιερικός να μην αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα γιατί δεν το αξίζει.


Συμεών Παπαδόπουλος : Η συνταγή αυτής της μικρής επιτυχίας οφείλεται στους νεαρούς και τοπικούς ποδοσφαιριστές πιστεύω και λέω μικρή για τον λόγο οτι η Ιστορία και η Φανέλα του Πιερικού αξίζει πολλά περισσότερα. Απο την έναρξη του δεύτερου γύρου η ομάδα έδεσε πολύ περισσότερο έγινε μια ψυχή μια οικογένεια, αν καταφέρεις κάτι τέτοιο μπορείς να κάνεις τεράστια πράγματα. Όσο για έμενα είμαι ευχαριστημένος απο την ομάδα, πήρα αρκετές συμμετοχές και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε αγώνα για την Φανέλα του Πιερικού.

Γιάννης Ελενίδης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!