Ο... άσος στο «μανίκι» του Γιώργου Καμπερίδη στο Αλκαζάρ την Κυριακή ήταν ο Γιώργος Τσιρλίδης. Ο 20χρονος επιθετικός, που ήρθε το καλοκαίρι από την Αναγέννηση Επανομής, άρπαξε από τα... μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και με δυο γκολ οδήγησε τον Πιερικό στο διπλό με τον Τύρναβο (1-2). Ο Τσιρλίδης μίλησε στο dokari.gr για την προσωπική του επιτυχία, αλλά και τη... θυελλώδη χρονιά για τους μελανόλευκους που φεύγει: 

«Εννοείται πως αυτός ο αγώνας είναι μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Πέτυχα τα δυο πρώτα γκολ μου σε τέτοιο επίπεδο και χάρηκα διπλά επειδή βοήθησα τον Πιερικό να πάρει το διπλό. Τα αφιερώνω σε όσους με πιστεύουν και με στηρίζουν και κυρίως στην οικογένειά μου. Φέτος στον Πιερικό πήραν ευκαιρία για να καθιερωθούν και χρόνο συμμετοχής αρκετοί νεαροί. 
Έτσι και εγώ, έκανα βήματα μπροστά στην καριέρα μου, έμαθα πολλά και προσπάθησα καθημερινά να βελτιώνομαι. Η συνεργασία και η προπόνηση με έμπειρους παίκτες, μόνο κέρδη μπορεί να αποφέρουν σε κάποιον που ξεκινά τη σταδιοδρομία του. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για μένα, απλώς δουλειά και υπομονή μέχρι να παρουσιαστεί η ευκαιρία».
«Αλλιώς ξεκινήσαμε»
Για να συνεχίσει ο Γιώργος Τσιρλίδης: 
«Για την επόμενη μέρα θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του Πιερικού, ότι πρέπει να είναι συσπειρωμένος και κοντά, γιατί υποστηρίζει μια μεγάλη ομάδα, που ξεφεύγει από τα τοπικά όρια του νομού. 
Η ομάδα έχει μεγάλη ιστορία και της αξίζουν καλύτερες μέρες, με σωστή διαχείριση σε κάθε τμήμα. Φέτος υπήρξε απογοήτευση για τη γενικότερη κατάσταση και ελπίζω να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοια προβλήματα. Η φετινή χρονιά, αλλιώς ξεκίνησε, με όνειρα για τετράδα και αλλιώς κατέληξε. Παρόλα αυτά, σωθήκαμε, βγάλαμε νέους παίκτες και σε κάποια ματς αφήσαμε το στίγμα μας. Ήμασταν άτυχοι κάποιες φορές και γι' αυτό δε βρεθήκαμε ψηλότερα. 
Σε κάποια περίοδο υπήρχε μεγάλη απογοήτευση, δεν είχαμε καλή ψυχολογία και είχαμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Ωστόσο έστω και στο τέλος ανακάμψαμε και δείξαμε καλό πρόσωπο, φτάνοντας σε κάποιες καθοριστικές νίκες, όπως με Βατανιακό, Γιαννιτσά, Δόξα Δράμας. Στο τέλος του ταμείου, το σημαντικότερο είναι ότι παραμένουμε στην κατηγορία».
Κλείνοντας, ο νεαρός φορ μίλησε για το τελευταίο φετινό ματς, στην έδρα της πρωτοπόρου Κέρκυρας: «Έχουμε σωθεί και πλέον δεν έχουμε άγχος, κάτι που μας εξυπηρέτησε και για τη νίκη στον Τύρναβο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, κάθε ομάδα ρολάρει καλύτερα. 
Έχουμε καλή ψυχολογία, διαχειριστήκαμε καλά το προβάδισμα στον Τύρναβο και με τον ίδιο τρόπο θα δούμε και το ματς με την Κέρκυρα, επίσης εκτός έδρας. Θα είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, θέλουμε να κλείσουμε καλά την χρονιά, αλλά ξέρουμε ότι η Κέρκυρα δεν είναι τυχαία στην κορυφή». 
Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Καμπερίδης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπατόλιο και Μιχαηλίδη.