Η Συνέντευξη τύπου στον Βόλο

Γιώργος Καμπερίδης: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς και παρά τις απουσίες που είχαμε, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κρατήσουμε το καλό αγωνιστικό επίπεδο που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Το καταφέραμε αυτό, η Νίκη Βόλου είχε πιο πολλές φάσεις και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από τη δική μου ομάδα. Αποδείξαμε και σήμερα ότι ο Πιερικός έχει όντως ανέβει επίπεδο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους. Για τη Νίκη Βόλου συγχαρητήρια για την πορεία της, είναι μια ομάδα με αξιόπιστο πρόεδρο-κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, ένα ποιοτικότατο ρόστερ και οπαδικό κίνημα που λίγες ομάδες έχουν στην Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα».
Δημήτρης Πατσιογιώργος: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, ξέραμε ότι στο πρώτο εικοσάλεπτο θα αντιμετωπίσουμε πίεση. Κρατήσαμε μέχρι το 70ό λεπτό. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για τη Νίκη Βόλου, εμείς κάναμε μεγάλη πρόοδο και θέλουμε να κλείσουμε ωραία τη χρονιά».

1 σχόλιο:

  1. Καμπεριδη καθε φορα τα ιδια θα λες?Βλεπουμε πως παιζει η ομαδα κ αν την εχεις αλλαξεις επιπεδο.Πηρες αβαβα το ματσ με τα γιαννιτσα λογω κερασιων και ησουν τυχερος με το Βατανιακο..Αντε καντε ξεκα8αρισμα στην ομαδα κ παμε του χρονου να αλλαξουμε επιπεδο με μια καλη πορεια!Μπραβο στον Πατσιογιωργο που δειχνει οτι μπορουμε να πιστευουμε σ αυτον, εχει μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!