Έρχονται νέες προτάσεις σύντομα για τον Πιερικό!

Στάση αναμονής τηρούν στον Ερασιτέχνη Πιερικό, για την εκδήλωση ενδιαφερόμενων για εμπλοκή στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενοψει Γ'Εθνικής. Η πρώτη κρούση ήρθε προχθές απο την κίνηση των Ηλία Μανίκα, Χρήστου Μανώλα και Ελένης Ντούφα και είναι η μόνη επίσημη ως τώρα. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πασχάλης Τσιτιρόκης και οι συνεργάτες του δεν βιάζονται και ''ζυγίζουν'' προσεκτικά όλα τα δεδομένα, αφού η προθεσμία για ανεύρεση λύσης εκπνέει στις 3  Ιουνίου και υπάρχει χρόνος. Μάλιστα, εκτιμάται ότι άμεσα θα ''σκάσουν''νέες επενδυτικές προτάσεις για υποψήφια σχήματα για την ιστορική ομάδα της Κατερίνης, ενδεχομένως απο δυο ως τρεις κινήσεις ακόμα! Δεν αποκλείεται κάποια σύμπραξη τοπικών επιχειρηματιών , ενώ φημολογείται ότι ενδιαφέρεται να αναμιχθεί και να επιστρέψει πρώην παράγοντας των Μελανόλευκων.

Θ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω ότι οι προτάσεις πρέπει να συνοδεύονται και από ένα πλανώ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ και οικονομικό ,και για να ειναι σοβαρή η πρόταση πρέπει να έχει γίνει μια ενημέρωση για τι ακριβώς ψάχνει ο Σ.Φ.Κ.ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!