Δεν ασχολείται λέει ο Νιώπας...

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πιερικού εξαπέλυσαν βολές μέσω ανακοίνωσής τους το μεσημέρι του Σαββάτου (9/5) κατά του Αιγινιακού και του Γιάννη Νιώπα με αφορμή τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή (10/5) μεταξύ τους παιχνιδιού στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Από την πλευρά του, ο ισχυρός άνδρας της μακεδονικής ΠΑΕ, δήλωσε στο flnews.gr: «Δεν ασχολούμαστε με αυτά. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και τη συνέχεια των πλέι άουτ.
»














7 σχόλια:

  1. Δες εδω φατσα για ανθρωπο που θελει να ριξη τον Πιερικο! Να σου γαμηθουν τα παντα και να μεινεις στον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POYTANA GIES AIGINIAKE ΝΙΟΠΑ ΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΕ ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑΑΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΗΣ ΑΥΤΟ FORTZA PIERIKE ANTE KAI GAMISOU AIGINIAKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι στα καλά καθουμενα ο Ίτσιος την παραμονή του αγώνα με το χωριό θυμήθηκε το χιλιάρικο και μόνος του πήρε την πρωτοβουλία να ριξει τον Πιερικό. Καλά ρε Νιωπα για βλακες μας περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο μεταξυ η πολη μας ( 70000 κατοικων) κοιμαται που ειναι το κοσμος γιατι δεν αντιδρα? αν ειναι να το κλεισουμε το μαγαζι... αλλα τι λεω με τα μπαοκια με τους χανουμογαβροβαζελους με φιλαθλους κατηγοριας .... ειναι μαγκια να εισαι μονο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ακομα περισοτερο μαγκια ειναι να εισαι τωρα στα δυσκολα ... θα βρουμε το δρομο μας με υπομονη και πολυ προσπαθεια το επιβαλει αλλοστε η ιστορια του συλλογου.. τα ματς κερδιζονται στα γηπεδα οχι στα χαρτια ευκαιρε τυποτενιε προεδρε της ομαδος με ημερομηνια ληξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι περιμένεις από πρόεδρο που έμαθε να ανεβαίνει κατηγορίες , με αγορά ΑΦΜ . Η ομάδα του βρέθηκε στην Β εθνική λόγω χρημάτων , ύστερα από την αγορά του ΑΦΜ της Ακαδημίας Πλαταμώνα , και όχι αγωνιστικά . Τώρα το πως βγαίνει οικονομικά , με τόσες μεταγραφές και <> κόσμο που έχει είναι απορίας άξιο.......
    Παίξε το παιχνίδι και δείξε την αξία σου στο γήπεδο όχι να βάζεις άμυαλα χαζοχαρούμενα πιτσιρίκια να κάνουν προσφυγές στο παρά ένα .....
    ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ όπου και να τον ρίξετε όσο και να τον χτυπάτε θα ξαναγεννηθεί , θα ξαναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του γιατί αποτελεί κομμάτι της ψυχής του κάθε Κατερινιώτη γιατί έχει ιστορία . Ντροπή και αίσχος στους εφιάλτες.
    only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτάξτε φάτσα, χρήζει επισημονικής έρευνας. Τυποτένιε ο Πιερικός κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο του. Αν ήσουν σε άλλη πόλη τώρα θα είχες πάρει το κολομάγαζό σου και θα είχες φύγει νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!