Αλέξης Αλεξίου: «Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους»

Με δηλώσεις στην «ARENA PRESS» ο τεχνικός του Πιερικού Αλέξης Αλεξίου τόνισε: 
«Πήγα σε μια μεγάλη ομάδα, με παίκτες διεθνείς στο παρελθόν. Πίστεψα στα νέα παιδιά και στη σωτηρία. Οι εξελίξεις είναι δυσάρεστες, μας πάνε πολύ πίσω. Έχουμε ένα βουνό μπροστά μας. Δεν πρέπει να προδώσει κανείς την ομάδα. Θα είμαστε εδώ μέχρι τέλους, είναι καθήκον να μην πηδήξει κανείς από το καράβι στα δύσκολα, όπως κάποιοι λιποτάκτησαν. Είμαστε υποχρεωμένοι για την ιστορία και τους εαυτούς μας, την επαγγελματική μας ευσυνειδησία. Αν είναι να πέσει ο Πιερικός, ας πέσει μαχόμενος. Είμαστε στενοχωρημένοι, πεισμωμένοι, αλλά δεν πρέπει να λέμε πολλά. Μόνο να πολεμήσουμε. Όλη η πόλη νιώθει πικρία και απογοήτευση. Η διοίκηση αισιοδοξεί ότι θα γίνει το ματς με τον Τύρναβο. Η κατάσταση επηρεάζει τους παίκτες, είναι νεαροί, με πιο εύθραυστη ψυχολογία».




4 σχόλια:

  1. ...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ , ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΑΦΗΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ...''ΜΟΥΡΙΝΙΟ''....ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ , ΕΠΕΣΕ..... ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΖΩΡΟ , ΕΠΕΣΕ...ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ , ΕΠΕΣΕ... ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ ΝΑ ΕΙΧΕ.....ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΑΣΦΑΙΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέξτε το pieriasport μουγκα στη Στρούγκα εδω έπεσε η πρωτη ομάδα του νομού και δεν παιρνει καθόλου θεση στο θεμα. Πειδη επειδή διαφημιζεις το μαγαζί του ακατανομαστου και τα παίρνεις χοντρά κανεις την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσέξτε το pieriasport μουγκα στη Στρούγκα εδω έπεσε η πρωτη ομάδα του νομού και δεν παιρνει καθόλου θεση στο θεμα. Πειδη επειδή διαφημιζεις το μαγαζί του ακατανομαστου και τα παίρνεις χοντρά κανεις την πάπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To pieria sport είναι όπως η εφημερίδα πράβδα
    ( αλήθεια ) , επί κομουνιστικού καθεστώτος , στην τέως ΕΣΣΔ , μούγκα στη στρούγκα δηλαδή , ή αλλιώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .
    Δημοσιογραφία σημαίνει κριτική σκέψη και όχι απλή παρουσίαση γεγονότων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!