Παπαζιώγας: «Θα υπάρχουν επιλογές στη συνέλευση του Πιερικού»

Θέση στην ''Αrenapress'' για τα τεκταινόμενα στον Πιερικό πήρε ο αντιδήμαρχος Κατερίνης και μέλος της πενταμελούς επιτροπής επαφών (μαζί με τους Τσιτιρόκη, Πάσχο, Καλαμπάκα, Τζούτζιο), Νίκος Παπαζιώγας, δηλώνοντας: 
«Μετράμε αντίστροφα για τη γενική συνέλευση της Τετάρτης, στις 20:00 μ.μ στο συνεδριακό κέντρο ''Εκάβη''. Εκεί θα κριθεί το μέλλον του Πιερικού, με ανακοίνωση ενδιαφερόμενων, παρουσίαση και προγραμματικές δηλώσεις. Εκτιμώ ότι θα υπάρχουν επιλογές, ίσως ''κατέβουν'' από 2 έως 4 σχήματα. Υπάρχει σίγουρα το ''αύριο'' και θα αποφευχθεί η λύση πρωτοδικείου. Διακρίνω ενδιαφέρον και κινητικότητα με τις εκλογές να ορίζονται για ενα δεκαπενθήμερο μετά (19 η 20 του μηνός) και πάλι στην Εκάβη αν υπάρχει πάνω απο ένα σχήμα. Αλλιώς όλα θα είναι τυπικά. Η συνέλευση παίρνει την τελική απόφαση.»

«ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ»

Ο Νίκος Παπαζιώγας αισιοδοξεί
για την καλύτερη δυνατή λύση
Για να συνεχίσει ο Νίκος Παπαζιώγας: «Επίσημα εκδηλωμένη κίνηση είναι από την πλευρά Μανώλα, Ντούφα και Μανίκα, ήρθαν με δικηγόρους και παρουσίασαν πλάνο, όπως και θα κάνουν δημόσια τη Τετάρτη. Για τη Δευτέρα προγραμματίστηκε πρώτο ραντεβού με τοπικούς παράγοντες, που ενεπλάκησαν σε άλλη ομάδα του δήμου (σ.σ. πιθανότατα ο Αχχιλέας Νεοκαισάρειας, αφού δεν υπάρχει ανθρώπων του Βατανιακού και έτσι δεν αποκλείεται  ο Γιώργος Γαβρίδης να εμπλέκεται μεταξύ άλλων). Η επιτροπή διαρκώς προσπαθεί να προσελκύσει ενδιαφερόμενους, σοβαρούς και στοχευμένους. Σε κάθε περίπτωση, προέχει να μη χαθεί χρόνος, να επιστρέψει άμεσα ο Πιερικός στη Β'Εθνική και να οργανωθεί σε γερά θεμέλια.»

5 σχόλια:

  1. Σωστές κινήσεις, για να μπουν γερά θεμελια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος να πει όμως στον Μανίκα και στο σχήμα που εκπροσωπεί ότι ο Πιερικός δεν είναι ούτε η Καρίτσα ούτε ο Λόφος να κάνουμε πειράματα και να παίζουμε. Δηλώνεται αποφασισμένοι για απευθείας άνοδο στη Β Εθνική; κάντε το σοβαρά με πλάνο.
    Κάπου στους καφενέδες της περιοχής ακούγεται ότι ο Πιερικός θα γίνει έρμαιο των φίλων του Μανίκα π.χ Στύλου κτλπ κτλπ. Εδώ πλέον σοβαρεύουν τα πράγματα.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΗΛΙΑ... ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΟΥ... ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

    ενας απλός αγνός Πιερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηλια και κυριε Μανωλα δυστηχος δεν εχετε την δυνατοτητα να πρωχωρησεται την ομαδα για αυτο μην καταστρεψετε τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκου εσύ που γράφεις για τους ενδιαφερομενους ας έρθουν αλλοι μεθαύριο στην Εκάβη να το πουν αφού όμως δεν έχουμε άλλη πρόταση δεν θα την αφήσουμε για να πάρουν την ομάδα κάποιοι που έφτασαν σε αυτό το σημείο την ομάδα και όποιος έρθει στη συνέλευση να βγει μπροστά και όχι να λένε είμαι πίσω από αυτόν αλλιώς αν είναι βγαίνω και εγώ και λέω στα μελοι μην ανησυχείτε έχω από πίσω τον μαρινακη τα πάντα μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTOI POY KATYGOROYNE TON HLIA KAI KAI MANOLA NA PANE STO KALO.NA KATEBASOYNE AYTOI SXUMA KAI META NA GRAFOUN OTI NANE HLIA KAI MANOLA PROXORA DUNATA MIN AKOYS KANENA.THELO NA DO TI ALA SXUMATA THA KATEBOYNE KAI NA ANTIMETOPISOYNE TON SOBARO MANOLA POY O ANTHROPOS CAXNETE SUNEXEIA GIA TIN OMADA POU THELEI NA PAREI TIN OMADA.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!