Απόφαση ΕΠΟ: Χάνει στα χαρτιά η Ν.Βόλου το ματς με τον Πιερικό, Στους11 βαθμούς πλέον η ομάδα μας!

Πριν τον αγώνα με τον Πιερικό που είχε γίνει στη Χάλκη, στη συνάντηση με την αστυνομία για τα μέτρα τάξης αναφέρθηκε ότι το γήπεδο δεν έχει άδεια τέλεσης αγώνων. Οι άνθρωποι Νίκης και Πιερικού επικοινώνησαν με την ΕΠΟ και ο υπεύθυνος της Ομοσπονδίας ανέφερε πως θα γίνει κανονικά η αναμέτρηση στη Χάλκη. Ο Πιερικός πριν τον αγώνα έκανε ένσταση, την υποστήριξε και την κέρδισε!

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει:
Δέχεται την ένσταση του σωματείου Πιερικός. Επιβάλλει στο σωματείο Νίκη Βόλου τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις: α) απώλεια του αγώνα, β) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και δ) χρηματική ποινή πεντακοσίων (500,00) ευρώ (αγώνας Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής, Νίκη Βόλου-Πιερικός της 11/10/2015).



To PierikosNews μίλησε με ανθρώπους της ομοσπονδίας, καθώς υπήρξε παρεξήγηση στο θέμα του σημερινού βαθμολογικού πίνακα.
Ξαφνικά ενώ στην επίσημη βαθμολογία μας είχαν με όσους πόντους είχαμε κερδίσει, (8 βαθμούς συγκεκριμένα), ξαφνικά σήμερα συμπεριλαμβάνουν και τους -6 που κουβαλάμε απο την Football League, χωρίς όμως να έχουν κάποιο επίσημο έγγραφο για το αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο στην κατηγορία μας. Πάντως αυτός που χειρίζεται το σαιτ της ΕΠΟ, (που λογικά δεν είναι ίδιος, αλλα κάποιος άλλος... την ίδια ώρα τον ΟΦΗ (που και αυτός υποτίθεται κουβαλάει τους -6 βαθμούς) τον έχει κανονικά με όσους βαθμούς μάζεψε στο πρωτάθλημα, χωρίς δηλαδή να του αφαιρούνται -6. Οπότε μάλλον πρόκειται  για κάποια παρεξήγηση και περιμένουμε την ανάλογη διόρθωση.

Εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τους -6, δεν μπορούμε να μιλάμε για -6! Αυτό είναι το ρητό του PierikosNews, και θα το υπενθυμίζουμε συνέχεια. Πάντως και να ισχύσει κάτι τέτοιο, απο πίσω υπάρχουν άνθρωποι που θα χειριστούν κατάλληλα την υπόθεση για την άμεση δικαίωση.

Σας δίνουμε την πραγματική βαθμολογία του ομίλου μας αυτή τη στιγμή.


1.Καραϊσκάκης 16
2.Φιλιππιάδα 12
3.Πιερικός 11
4.Θεσπρωτός 11
5.Πύδνα Κίτρους 10
6.Τσαριτσάνη 10
7.Αιγινιακός 10
8.Νίκη Βόλου 9
9.Δωτιέας Αγιάς 9
10.Πύρασος 7
11.Τύρναβος 6
12.Ρήγας Φεραίος 6
13.Νεοκαισάρεια 4
14.Καναλάκι 4
15.Φαρκαδόνα 4
16.Μαρτίνο 1
17.Φωκικός 1



10 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΗΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!!!!!!!! ΕΤΣΗ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχονται μηνύματα τύπου...''οι αγώνες κερδίζονται μόνο στο γήπεδο''
    Μα για ποιο λόγο εφόσον ένα γήπεδο δεν έχει άδεια και ταυτόχρονα είναι επικίνδυνο για ποδοσφαιρικό αγώνα Γ Εθνικής να μην γίνει ένσταση.
    Εξάλλου οι Διοικούντες της ομάδας, για τυπικούς λόγους την έκαναν, να μην έχουν θέμα σε περίπτωση που απο μόνη της η ΕΠΟ κρίνει ότι το γήπεδο δεν έχει άδεια. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρομαι στον άνθρωπο που μάλλον ''πειράχτηκε'' πολύ απο την συγκεκριμένη απόφαση. Ότι τα μηνύματα τύπου ''Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο'' δεν θα δημοσιεύονται διότι δεν στέκουν, δεν υπάρχει βρωμιά απο πίσω, η διοίκηση καλώς έπραξε και ασφάλισε το όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ! Γιαυτό και κερδήθηκαν δίκαια αυτοί οι βαθμοί, και την Τρίτη στην συνεδρίαση, θα δικαιωθούμε πιστεύω και δεύτερη φορά!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΡΕ ΒΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ψάχνει να βρει την δικαιολογία Γτ Χάνει στα χαρτιά η Ν.Βόλου το ματς με τον Πιερικό, Στους11 βαθμούς πλέον η ομάδα μας!!!!!!!και θα τραβάει τα μαλλιά του που χανουν τον αγωνα στα χαρτια ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΤΩ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανένας δεν ζήτησε να τιμωρηθεί καμία Νίκη Βόλου και κάθε Νίκη Βόλου, μπορεί το ίδιο να επράται σε αντίστοιχη περίπτωση το κάθε σοβαρό σωματείο.
    Η συμφωνούμε με την διοικούσα αρχή του ποδόσφαιρου η δεν συμφωνούμε και αποχωρούμε και παίζουμε μονοί μας σε 5Χ5.
    Το παραπάνω είναι ως μια απάντηση στον παραπάνω που έγραψε ντροπή σας.
    Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από όσους διάβασαν το κεντρικό κείμενο του pierikosnews αν τώρα κάποιος θέλει να βγάλει άλλα συμπεράσματα και να βλέπει φαντάσματα δικαίωμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να βάλουνε κάποια πράγματα στην θέση τους: η Νικη Βόλου δεν έχασε το παιχνίδι μονο λόγο ακαταλληλότητας του γηπέδου, αλλα και για έναν ακόμα βασικό λόγο που αναφέρεται στην ένσταση. Δεν εκδόθηκε άδεια τέλεσης αγώνα απο την γηπεδούχο ομάδα οπως ρητά αναφέρεται στην προκυρηξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής για την απώλεια του αγώνα.
    ΥΣ: η άδεια τέλεσης αγώνα εκδίδεται με ευθύνη της γηπεδούχο ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κατάλαβα καλα, Αντί οι Νικιωτες να τα βάλλουν με τη διοικηση τους που έκανε τέτοια παπαρια τους φταιει ο Πιερικος που εκμεταλεύτηκε την ανοησία τους. Ας μας απαντήσουν τίμια πως αν ήταν στη θέση μας δεν θα έπρατταν το ιδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!