Αθανασιάδης: "Ας μην βιάζονται κάποιοι δημοσιογράφοι να κοινοποιούν το-6!"

Με τον πρόεδρο του Πιερικού Παναγιώτη Αθανασιάδη μίλησε πρίν απο λίγο το Pierikosnews για την δικαίωση του αγώνα με την Νίκη Βόλου, αλλα και για την βιασύνη κάποιων τοπικών δημοσιογράφων να αναρτήσουν την βαθμολογία με το -6 ενώ δεν έχει παρθεί καν επίσημη απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα. 

Ο Παναγιώτης Αθανασιάδης μας είπε αναλυτικά: "Ας μην βιάζονται κάποιοι Δημοσιογράφοι να κοινοποιούν τους -6 βαθμους κατά του Πιερικού, και ας παίρνουν επίσημες πληροφορίες, όπως αυτές που ήρθαν απόψε το μεσημέρι στα γραφεία του Πιερικού, ότι δηλαδή ο Πιερικός δικαιώθηκε για την ένσταση του στον αγώνα με την Νίκη Βόλου, και ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 8+3 βαθμούς δηλαδή 11 στη βαθμολογία της Γ Εθνικής.




6 σχόλια:

  1. Να λετε τα πειδης μονο αυτος ειναι ο εχθρος του πιερικου στην κατερινη ο ασχετος με τα αθλητικα δρομο τετοια ατομα απο την ομαδα το φαρμακι που βγαζει να το πει ο ιδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποια εφημεριδα βιαστηκε να γραψει ότι ο Πιερικος εχασε την ενσταση το θεωρησε πρωτη ειδηση και το εβαλε ως ο μοναδικος στην εφημεριδα που αντιπροσωπευει δυστυχως βιαστικες φιλε. Βοηθηστε την ομαδα μην ειστε απέναντι ο Πιερικος δεν σας εκανε κατι κακο βοηθηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς υπάρχουν και οι τύποι όπου φυσά ο άνεμος. Και φέτος ο άνεμος φυσά κατά Κίτρος μεριά. Ή καλύτερη απάντηση είναι οι νίκες απέναντι σε αυτες τις ομαδουλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mounia oso kai an xtipate ton pieriko de mas vgazete thn arrwstia kai thn agaph mas OSO ME PLUGWNEIS TOSO ME PORONEIS KAI GIA SENA TRAGOUDO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο ο Πεϊδης τα κάνει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά για τέτοιο μίσος για τον Πιερικό έχει ο συγκεκριμένος τύπος που πριν ακόμα εκδικαστεί ή προσφυγή εναντίον της Νικης, έγραψε πως απορρίφθηκε και λυπόταν που έχασε ή ομάδα το παράβολο των 500 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!