ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ!

ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Με τους τρεις βαθμούς επέστρεψε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ από το Καναλάκι Πρεβέζης στην Κατερίνη. Αυτή είναι η πρώτη νίκη εκτός έδρας για τον μαχητικό ΠΙΕΡΙΚΟ, ο οποίος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί  γρήγορα στο σκορ με 0-1 στο 7’ με τον Καράμπελα. Η καλή κυκλοφορία της μπάλας σ’ όλο το γήπεδο απέφερε  το δεύτερο τέρμα 0-2 στο 13’ με τον Τσεβά. Η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να παίξει αξιόλογο ποδόσφαιρο παρουσιάζοντας καλές στιγμές. Η αποστολή αναχώρησε από την Κατερίνη την Τρίτη 13/10/15 πραγματοποιώντας την τελευταία προπόνηση το απόγευμα στο Εθνικό στάδιο της Πρέβεζας. Γευμάτισε στα όμορφα Γρεβενά και διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο  PREVEZA BEACHμε θέα το Ιόνιο πέλαγος. Αρχηγός της αποστολής ο Αλέξανδρος Καλτσίδης, Αντιπρόεδρος της ομάδας, στην αποστολή συμμετείχε επίσης ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτριος Αδαμόπουλος μαζί με τον γενικό αρχηγό Βασίλειο Δαδάκο. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ παρουσίασε ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης, απέσπασε τα χειροκροτήματα των φιλάθλων οι οποίοι ήρθαν να δουν έναν ΠΙΕΡΙΚΟ που τον γνωρίζουν στην όμορφη περιοχή της Πρέβεζαςαπό παλιά. Η φιλοξενία του ΠΑΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ  ήταν αξιέπαινη, φιλότιμη από την πρώτη στιγμή για όλη την αποστολή. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Χρήστο Λουκούμη και όλο το διοικητικό συμβούλιο για την υποδειγματική φιλοξενία τους καθώς και τους φιλάθλους του ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ οι οποίοι αρίστευσαν με την συμπεριφορά τους δείχνοντας αθλητική άμιλλα και φιλική συμπεριφορά, αλλά και τους ποδοσφαιριστές για το «ευ αγωνίζεσθε». Τέτοιες ενέργειες  προάγουν το ποδόσφαιρο που το έχει μεγάλη ανάγκη. Στο γήπεδο του Καναλακίου παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓιώτηςΑθανασιάδης, ο Δημήτρης Μυρωτής συνεργάτης, ο Νικόλαος Παπαζήσης Αντιπρόεδρος, ο Γιάννης Αδαμόπουλος Έφορος ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Βασίλης Τσακιρίδης υπεύθυνος τύπου και δυο πιστοί φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Δαυϊτίδης.

Η ενδεκάδα: Φιρινίδης Γιάννης, ΠαπουτσογιαννόπουλοςΘεόδωρος, Κουρούπης Θεόφιλος, Ιορδανίδης Νικόλαος, Ανδρέου Ευάγγελος, Κώτσιας Κων/νος, Γεωργίου Άκης, Καράμπελας Χρήστος (Τσιώλης Απόστολος 66’)Τσεβάς Βασίλειος (Γιαλαμίδης Θωμάς 84’), Παπαδόπουλος Μάριος ( Δαδάκος Ευάγγελος 87’), Κωνσταντίνου Δημήτριος.   Προπονητής Νικόλαος Ζαλίκας, Βοηθός προπονητή Νικόλαος Μανίκας, Γυμναστής Γιάννης Χατζημπουράνης, Προπονητής Τερματοφυλάκων Κων/νος Τόσκας.

Στις φωτογραφίες: Το διοικητικό συμβούλιο στην κερκίδα, καθώς και ο γυμναστής του ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ Χρήστος Ντούρος μαζί με τον Βασίλη Τσακιρίδη δάσκαλο, υπεύθυνο τύπου και τον ΓιάννηΧατζημπουράνη  γυμναστή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ όπου τους συνδέει φιλία πολλών ετών από την διαμονή τους στην Γερμανία και στην Ελλάδα καθώς είναι και συνάδελφοι.

 




3 σχόλια:

  1. Ψοφαει ο Μπαουγκ
    http://pieriasport.blogspot.gr/2015/10/2-6.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την Κυριακή παίζει ο Πέεφ επιτέλους θα έχει άλλο πρόσωπο η ομάδα. Φίλοι μελανόλευκοι όλοι στο γήπεδο για το τρίποντο, η ομάδα θέλει υποστήριξη. Καλή επιτυχία Πιερικέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!