Ιορδανίδης: Σε κάθε αγώνα θα είμαστε όλο και καλύτεροι!!



Ο Αρχηγός του Πιερικού Νίκος Ιορδανίδης μιλάει στο PierikosNews για την πρόσφατη εικόνα της ομάδας και την υποτιθεμένη επικύρωση της βαθμολογίας απο την ΕΠΟ.




Ιορδανίδης: Έχουμε καταφέρει δυο συνεχόμενα θετικά αποτέλεσμα με το ''καλημέρα'' και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό. Ξέρουμε οτι έχουμε πρόβλημα στο γκολ, αλλά πιστεύω οτι στα επόμενα παιχνίδια θα σκοράρουμε ακόμα περισσότερο. Έχουμε καλή ομάδα και καλό κλίμα και αυτό θα είναι το όπλο μας απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Όσο για την βαθμολογία ελπίζω τελικά να λυθεί το πρόβλημα των (-6) βαθμών γιατί είναι άδικο για εμάς, παρόλα αυτά δεν θα μας σταματήσει ούτε αυτό το εμπόδιο για την δύσκολη συνέχεια. Τέλος θα ήθελα να ζητήσω απο τον κόσμο της Κατερίνης να μας στηρίξει ακόμα περισσότερο διότι πιστεύω το αξίζουμε όλοι μας σαν ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

3 σχόλια:

  1. Η ομάδα έδειξε πως με το πέρασμα του χρόνου και την έισοδο του Πέεφ θα γίνεται καλύτερη. Το σκορ είναι πλασματικό μιας και είχαμε απέναντί μας μια ομάδα πιο ανέτοιμη από τη δικιά μας. Πάντως για μια ακόμα φορά το pieriasport βάζει ανταπόκριση από σάιτ της Άμφισσας χωρίς μάλιστα να αναφέρει την πηγή για δεοντολογικούς λόγου, Ο κατήφορος φαίνεται δεν έχει τελειωμό. Για του λόγου το αληθές (http://www.amfissaface.gr/31-protoselido/4627-1-0.html )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαμηστε τον μωρε τον κερδοσκοπο. Γιαυτο δεν ηρθε σημερα εδω και πηγε Καισαρεια, Γιαυτο τον διωξανε νυχτα απο το Κιτρος. Ξερει ο κοσμος να κρινει. Ας ερθει στα επομενα ματς.

      Διαγραφή
  2. Θα παρακαλούσα να μείνουμε στα του Πιερικου μας.. Αυτο είναι που μας ενδιαφέρει και να μην γινόμαστε ανθρωπάκια χωρίς αίτια και λόγο.. Δεκτή η κάθε γνωμη πάντα.

    Με εκτίμηση Admin PierikosNews.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!