15 τα δελτία, τέλος και ο Τσιώλης - Αύριο στην Κατερίνη ο Ζιώγας!

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής προστίθεται στη λίστα των αποχώρησαντων, ενω μέχρι χθές βρισκόταν σε αυτή των εναπομείναντων. 
Ο Αποστόλης Τσιώλης είχε παραλάβει το δελτιο και την ελευθέρας του, και είχε ήδη αποχωρήσει απο τον Πιερικό ενώ δεν υπήρχε καν διοίκηση. Το ίδιο δηλαδή που συνέβη χθες πριν την συνέλευση με τον Κατσιαμήτα.
Πλέον τα δελτία, αντί για 17 γίνονται 15 και αυτά τα έχει επίσημα η νεα διοικηση στα χέρια της. Πλέον περιμένουμε την άφιξη του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα αύριο στην Κατερίνη για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του, και έπειτα να αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας σύμφωνα με τα δελτία που θα έχει στη διάθεση του και το πλάνο του ίδιου για τις επόμενες κινήσεις.

7 σχόλια:

  1. οι κύριοι παλαίμαχοι που ήρθαν πέρσι να σώσουν την ομάδα έφυγαν μαζί με τα παιδιά τους? Τώρα φάνηκε γιατί ο καθένας έρχεται και κάνει μαγαζάκι του το ΠΙΕΡΙΚΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και πάλι, εκείνη η διοίκηση αποχώρησε. Λογικο να έφευγε μελος της. Τωρα για παικτη δεν ξερουμε τι ισχυει αν ειχε πρω συμφωνητικό δηλαδη η αν απλα του δόθηκε το δελτιο .

      Διαγραφή
  2. δηλαδη για να καταλαβαίνουμε και εμείς οι άσχετοι .........υπήρχαν παίχτες σε μικρή ηλικία που είχαν δελτία στον μεγάλο σύλλογο τις πιεριας ΠΙΕΡΙΚΟΣ για έναν χρόνο η για μισό χρόνο;;;;;;; αν αυτο ειναι αλήθεια με τα λεγόμενα σας τοτε ειναι η απωλειτη ξεφτίλα του Πιερικού ποδοσφαίρου και των διοικούντων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως Πρόεδρος των Παλαιμάχων έχω την υποχρεωση να υπερασπιστώ αυτούς που έγραμψαν την λαμπρή Ιστορία του Πιερικου και να παρακαλέσω τον ανώνυμο να ζητήσει δημόσα συγνώμμη .Όταν αναφέρεται στους Παλαίμαχους να τους ονοματίζει,αλλα να βάζει και το όνομα του.
    Ο Προεδρος Των Παλαιμάχων
    Ν. Καλαμπάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν δόθηκαν δελτία πριν την εκλογή νέου δς, κακώς δόθηκαν, έπρεπε να παραδοθούν στη νέα διοίκηση . Η νέα διοίκηση οφείλει να συζητήσει με τους παίχτες εάν υπάρχει διάθεση να συνεχίσουν στην ομάδα, εάν όχι τότε να τους δοθεί το δελτίο. Από ότι μαθαίνω , ζητάει από τους παίχτες λεφτά για να τους δώσει την ελευθερίας, λυπάμαι κύριοι ο Πιερικος δεν είναι κάτω μαχαλάς εάν κάποιος από το δς έχει λίγο λογική και ηθική ας δώσει μια λύση στο αδιέξοδο που θα δημιουργηθεί ,ας συμβουλεύσει το νέο πρόεδρο άλλο το τιμόνι της νταλίκας και άλλο του Πιερικού ........
    ΥΓ κύριε τσακιριδη εσείς που μιλάτε στις γενικές συνελεύσεις για το μεγαλείο του Πιερικού , που μιλάτε στους μαθητές σας για την ιστορία του , ως μέλος του νέου δς , μη αφήνεται να την ντροπιάζουν, ο Πιερικος ουδέποτε κρέμασε δελτίο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΣΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ 1 ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ Β ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΟ 5 ΚΑΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητηρια στη διοικηση του Αιγινιακου, που πριν τον αγωνα
    Κυπελλου Ε.Π.Σ.Π. με τον Πιερικο( κατα λαθος Γ Εθνικη),
    αποδεσμευσε τον Δ. Ιτσιο.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!