Αποκτήθηκε ο νεαρός Θάνος Φωκαΐδης

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού κατερινιώτη 17χρονου αριστερού μέσου Θάνου Φωκαϊδη με μεταγραφή από την ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Η προσθήκη του εξαιρετικού νεαρού ταλαντούχου  ποδοσφαιριστή θα δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας μας.
Ο ποδοσφαιριστής έπαιξε σε μικρή ηλικία στις Ακαδημίες του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας με την ομάδα του.
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τη διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για τη συνεργασία και την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας καθώς και τον πρώην προπονητή του Ηλία Μπαζάκο.


Υ.Γ ΣΧΟΛΙΟ PNEWS: Ποτέ στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του PierikosNews, καμία διοίκηση δεν συμπεριφέρθηκε έτσι. Το γεγονός ότι η ενημέρωση είναι κοινωνικό αγαθό και λειτούργημα των τοπικών ΜΜΕ μπορεί να μην το γνωρίζουν κάποιοι, αλλά το ότι η ενημέρωση πόσο μάλλον του Πιερικού, είναι λειτούργημα του PierikosNews, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Τουλάχιστον όλοι γνωρίζουμε ότι το PierikosNews δεν είναι αναλώσιμο μεταξύ άλλων που ίσως είναι και άμεσα αναλώσιμοι. Οπότε την επόμενη φορά που ''εφόσον'' ανακοινωθεί κάποιος ποδοσφαιριστής και δεν κληθούν τα τοπικά μέσα ή ΕΣΤΩ το PierikosNews, δεν θα απασχολήσει και κανέναν.....
Αφήνουμε λοιπόν τις ''επίσημες ιστοσελίδες'' να παίξουν μπάλα, όσο ακόμα μπορούν να παίξουν...

15 σχόλια:

  1. θα επρεπε να ντρεπονται εκει στη διοικηση για αυτη την συμπεριφορα να μην ασχολητε κανεις με τα νεα της ομαδας και να δω ποιος θα διαβαζει το σαιτ που θα στελνετε τις φωτογραφειες το σαιτ αυτο ειναι ανιπαρκτο οπως και η διοικηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουτε με e-mail δεν στελνουν εστω την ανακοινωση τους... λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να μπαινουμε στο σαιτ τους καθε τρεις κ λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπεύθυνος τυπου δεν υπαρχει στην ομαδα... "Επίσημο σάιτ" όμως ναι..

      Διαγραφή
  3. Κατάλαβα τι μεταγραφές θα κάνουμε - Καλό Α' Τοπικό να έχουμε με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔ ΜΑΣ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΄Η Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ?

      Διαγραφή
  4. καλη μεταγραφη ο νεαρος ,μετα την Κ17 καμια μεταγραφη για την ανδρων υπάρχει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ 17 ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Κ 17 ΗΉ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ''ΠΑΛΙΟΥΣ''

      Διαγραφή
  5. Καλα ειναι να πει η δοιηκιση οτι δεν εχει λεφτα και να τα παρατιση οσο ειναι νωρις γιατι γινεσται επικινδυνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ .

      Διαγραφή
  6. Συμφωνω φιλε με την τοποθετηση σου αυτοι δεν μπορεσαν να κρατησουν τον ταχο και τον γουτσιο θα κρατουσαν.ιορδανιδη ανδρεου κλπ
    υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μικρός ειναι για την κ 17 η για την μεγαλη ομάδα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ? ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ? ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ? ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ "ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ" Ο "ΜΙΚΡΟΣ"
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΣΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΦΙΑΦΟΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν όμως θα φας 5 από τη Σεβαστή μέσα στο Α'ΔΑΚ από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που πήρε ο Διαγόρας και γελάει όλη η Κατερίνη τα πιτσιρίκια δεν θα ξέρουν τι να κάνουν και που να κρυφτούν και με το δίκιο τους δηλαδή.Χρειάζεται εμπειρία,έτσι έκανε και ο Βατανιακός και τώρα είναι στην Β'ΕΠΣ Πιερίας και οδεύει ολονταχώς στην Γ'ΕΠΣ Πιερίας.

      Διαγραφή
  9. ΕΛΑ Η Κ17 ΘΑ ΚΑΤΕΒΗ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Α ΤΟΠΙΚΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!