Άκαρπη η συνέλευση - Δημιουργία επιτροπής για στελέχωση διοίκησης

Δεν πήγαν τελικά όπως τα περίμενε  κανείς τα πράγματα σήμερα στην γενική συνέλευση της Εκάβης. Εκλογές δεν έγιναν ποτέ, ο μέχρι σήμερα ενδιαφερόμενος Μπάμπης Σεμερτζίδης δήλωσε αδυναμία στο να ηγηθεί ενός σχήματος και έτσι το λογο πηρε η συνέλευση και τα μέλη της.

Μέχρι τότε αναφερθήκαν πρωτοδικεία ακόμη μέχρι και διάλυση(!), με το ενδιαφέρον της ομάδας να μην το έχει κανένας, υπήρξε η ιδέα που αρκετοί άνθρωποι και μέλη έφεραν στο βήμα. Αυτή ήταν να δημιουργηθεί μια 3μελές επιτροπή (όπως και έγινε) οπού θα προσπαθήσει μέχρι την Τετάρτη οπού ορίστηκε η νεα συνέλευση στις 20:30, να ψάξει και να βρει κατάλληλους ανθρωπους που αγαπανε την ομαδα και μπορουν να βοηθήσουν απο το υστέρημα τους, ώστε να συνεχίσει ο Πιερικός να αναπνέει σε μια χρονιά οπού μόνο δύσκολη δεν μπορεί να φαντάζει (καθώς πεφτουν μονο δυο ομάδες). Ήδη μέσα απο την συνέλευση υπήρχαν κάποιοι ενδιαφερόμενοι, και αυτό έδωσε μια αρχική ηλιαχτίδα φωτος στο τούνελ. Η επιτροπή απο εδω και πέρα θα προσπαθήσει να στελεχώσει με ακομη περισσότερους και ικανούς ανθρωπους αυτη τη προσπαθεια ξεκινώντας απο αυριο κιόλας αυτή την αναζήτησή ενδιαφερόντων οπού ίσως κάποτε να αναφέρονται στα βιβλία του συλλόγου ως οι ήρωες των δυσκολότερων εποχών οπου και διανύουμε σαν Πιερικός, αλλά όπως ακούστηκε και μέσα στη συνέλευση σήμερα έτσι θα κλείσουμε και εμείς το ρεπορτάζ αυτό...

"Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ, ΛΥΣΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ". 

Τετάρτη λοιπόν στις 20:30 μμ, η ίσως ιστορικότερη και κρισιμότερη συνέλευση στα χρονικά της ομάδος.

3 σχόλια:

  1. Τη σκέψη – πρόταση που ακολουθεί ήθελα να την καταθέσω στη συνέλευση σήμερα. Ήρθε στο νου μου αυθόρμητα μετά την αρνητική απάντηση του κ. Σεμερτζίδη. Ζητούσα το λόγο μέχρι που ανέβηκε στο βήμα ο κ. Καλαμπάκας που έκανε τη γνωστή πλέον πρόταση για να δοθεί διέξοδο στο πρόβλημα διοίκησης της ομάδας. Επειδή κείνη τη στιγμή σκέφτηκα ότι μπορεί να μπερδευτούν περισσότερο τα πράγματα δεν πήρα τελικά το λόγο.
    Μετά το τέλος όμως της συνέλευσης και πηγαίνοντας για το σπίτι είπα μέσα μου ότι κακώς, έπρεπε να επιμείνεις. Έτσι σκέφτηκα να « επανορθώσω» δημοσιεύοντας τη σκέψη - πρόταση μου σαν σχόλιο σε όσα έγιναν στη συνέλευση για προβληματισμό.
    Διευκρινίζω:
    1.Η πρότασή μου είναι καθαρά προσωπική. Η πρωτοβουλία είναι αποκλειστικά δική μου και δεν κρύβει κανενός είδους συνεννόηση. Άλλωστε τον απερχόμενο πρόεδρο τον γνωρίζω όπως και κάθε φίλαθλος της ομάδας. Του ζητάω εκ των προτέρων ένα μεγάλο συγνώμη αν με την πρωτοβουλία μου αυτή τον φέρνω σε δύσκολη θέση ή του δημιουργώ το όποιο πρόβλημα ( Σεβαστέ πρόεδρε συγνώμη!!)
    2.Να επισημάνω ακόμη ότι τον άνθρωπο που προσφέρθηκε να αναλάβει τον Πιερικό δεν τον γνωρίζω. Του εύχομαι από την καρδιά μου καλή δύναμη και καλή επιτυχία (εφόσον τελικά αναλάβει).
    3.Δεν είμαι Κατερινιώτης. Μένω στην Κατερίνη τα τελευταία 13 χρόνια και συνδέθηκα και μπορώ να πω αγάπησα τον Πιερικό τα τελευταία 4 με 5 χρόνια.
    Η σκέψη - πρότασή μου τελικά ήταν η συνέλευση να προτείνει και γιατί όχι να παρακαλέσει τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Αθανασιάδη αν μπορεί να επανεξετάσει την στάση του και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια και να ξεπεράσει τις όποιες προσωπικές του ενστάσεις που είναι απόλυτα σεβαστές και να συνεχίσει την ωραία προσπάθεια που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά. Έτσι απλά. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι ο κ. Αθανασιάδης είναι ένας ευγενικός άνθρωπος και τον έχει ανάγκη η ομάδα. Ξαναλέω δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο. Απλά είναι η εντύπωση που σχηματίζει κανείς όταν έχει απέναντί του ένα άνθρωπο. Και ο συγκεκριμένος είναι αληθινά ευγενικός άνθρωπος με ότι αυτό σημαίνει.
    Νίκος Σταμούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι και εγώ της άποψης να συνεχίσει ο πρόεδρος με πολλές αλλαγές φυσικά σε πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν. Εγώ θα πρότεινα η επιτροπή να ξεκινήσει πρώτα απο τον πρόεδρο.Βλέπεται εσείς που κατηγορείται όποιον ασχολείται με την ομάδα οτι είναι λάθος αυτό που κάνετε και αποθαρρύνεται όποιον θα ήθελε να ασχοληθεί, θα αφήσει την δουλειά, θα βάλει τα ωραία του λεφτά και ο κάθε βλάκας ανώνυμα να τον κατηγορεί.Φυσικά υπάρχουν και οι παν ηλίθιοι που λένε ότι βγάζουν και λεφτά όσοι ασχολούνται με την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστή η άποψη των ποιο πάνω. Αν και πάλη θα τον κατηγορήσουν γιατί άλλαξε γνώμη, σε αυτήν την πόλη δεν ξέρουμε τη θέλουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!