ΕΑΝ ΟΧΙ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.... ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

Η είδηση της σημερινής ημέρας όσον αφορά τα διοικητικά του Πιερικού, είναι ότι εφόσον στην αυριανή συνάντηση του ΔΣ για την πιθανή αναδιάρθρωση δεν βρεθεί διαδοχή στην προεδρία και δεν υπάρχει λύση πάνω σε νέα πρόσωπα ή μέσα απο το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο, πληροφορίες μάς λένε ότι θα οδηγηθούμε άμεσα σε έκτακτη ανοικτή Γενική Συνέλευση, για να κριθεί το μέλλον του Πιερικού εκεί. Οι παρόμοιες καταστάσεις δηλαδή που ζούσαμε και πέρσι τέτοιες ημέρες..
Πάντως μέχρι στιγμής μόνο ένα μέλος του ΔΣ έχει εκφράσει διάθεση για να αναλάβει την προεδρία, αλλά δεν ξέρουμε κατα ποσο μπορεί να στηριχθεί αυτή η επιλογή. 

Αύριο θα έχουμε περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα όλων μας..

Μείνετε συντονισμένοι..

8 σχόλια:

  1. Δηλ. Μπορεί να πάμε και σε Γ.Σ. νέου Δ.Σ.; Αυτό που συνέβη περισυ θα επαναληφθεί και φέτος; Θα τρεχούμενο μέσα στον Αυγουστο να ψάχνουμε παίκτες. Κάπου ή Διοίκηση δεν μας τα λέει καλά. Πήρε τα εύσημα για την περσινή χρονιά, όμως τωρα ας προσέξει την υστεροφημία της. Μην κάνει το λάθος και αφήσει την ομάδα στο έρμαιο του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο υφίσταται διοίκηση δεν θα αφεθεί ο Πιερικός πουθενά. Τον πρόεδρο ψάχνωμεν...

      Διαγραφή
  2. Μόνο αν ασχοληθεί ο κύριος καλτσιδης για πρόεδρος συνεχίζουμε αλλιώς οποίος άλλος εκτός του πρώην πλέον προέδρου και του κυρίου καλτσιδης δεν μπορεί να τρέξει την ομάδα και πρέπει να πάμε σε συνέλευση από την κυριακη αν είναι δυνατόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα πει δέχεται ο πρόεδρος πιέσεις. Όταν πίσω από το Δ.Σ. βρίσκεται ένας ολόκληρος Δήμος και λυγίζει από τις πιέσεις που δέχεται ποιος επενδυτής θα σκεφτεί να ερθει στην ομάδα. Ας βγει ο πρόεδρος και να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι προσωπικοί λόγοι. Όταν αφήνεται αυτή ή ασάφεια κάνει κακό στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πρόεδρος δεν επικαλέστηκε ποτέ πιέσεις. Στο γράμμα της αποχώρησης μίλησε για προσωπικούς λόγους ξεκάθαρα. Τώρα αυτοί που μιλάνε για πιέσεις κλπ ας βγουν να τις τεκμηριώσουν και οχι να πετάνε απλά το κάρβουνο στη φωτιά.

      Διαγραφή
  4. Υπαρχουν 1-2 που μπορουν από τη σημερινη διοικηση να αναλαβουν την προεδρια οι δυο αντιπροεδροι ο Καλτσιδης Ή ο Παπαζιωγας και οι υπολοιποι ας μεινουν οσοι θελουν νομιζω καποιος από τους 2 αντιπροεδρους να αναλαβουν την προεδρια η μαζι η νιση θητεια ο ενας και μιση θητεια ο αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ή Διοίκηση μας χαιρετά. Από τη στιγμή που δεν προχωρά ή εκκαθάριση ποιος ο λόγος να βάλει κάποιος χρήματα. Το θέμα είναι να μας πουν ποιος μπαίνει τροχοπέδη και φρενάρει τις διαδικασίες της εκκαθάρισης. Όλοι υποψιαζόμαστε τι συμβαίνει απλά χρειάζεται και η επίβεβαιωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν καποιος λογικός άνθρωπος σκεφτεί ότι το οικονομικό κομμάτι του Πιερικού ειναι περίπου στα 150 με 200 χιλιάρικα ,και με την συγκεκριμένη οικονομικη κρίση τις αγοράς ,,, δεν νομίζω να βρεθεί καποιος για την προεδρία του Πιερικού.με αυτα που εχω καταλάβει δηλαδη με την εκκαθάριση και το δύσκολο κομμάτι των επενδυτών ,η χρονια θα κύλησης με μια πορεία στην μετριότητα και στις υποδομές για την επόμενη χρονια.ετσι δεν ειναι;;;;;γιατι φέτος το πρωτάθλημα δεν έρχεται ουτε με τον άγιο Βασίλη ....ο κύριος αθανασίαδης σιγουρα ο άνθρωπος εχει χάσει ενα μεγάλο κεφάλαιο και λογικό ειναι να μην θέλει να εμπλακεί παλι στο ίδιο σκηνικό ....απο υποσχέσεις μεγάλων επενδυτών τις χορτάσαμε και στην ουσία τίποτα για έναν μεγάλο σύλλογο που το όνειρο όλων μας ειναι η μεγαλη κατηγορία.και τελος για να μην σας κουράζω ,μεγάλο λαθος τον να μην γίνει η συνχονευση με την σεβαστή .καθαρο αφμ πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και με Γιάννη συμεωνιδη που αγαπάει τον Πιερικό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!