Μεγαλώνει η λίστα των ενδιαφερόντων!

Εχθές το βράδυ στην συνέλευση του Πιερικού στην Εκάβη, όπως σας ενημέρωσε το PierikosNews, καλέστηκε το σώμα να δημιουργησει μια τριμελής επιτροπή με τους (Νίκο Καλαμπάκα, Βασίλη Τσακιρίδη, Πασχάλη Τσιτιρόκη) να την αναλαμβάνουν και να ξεκινησουν αμεσα τις ενέργειες στελέχωσεις ενος 15μελους διοικητικού σχήματος που θα τρέξει τον ερασιτέχνη Πιερικό στο κάπως πιο εύκολο για φέτος πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής. Μάλιστα οι Τσιτιρόκης και Τσακιρίδης που είναι στην επιτροπή, έχουν εκφράσει οι ίδιοι τους να βρίσκονται στο σχήμα που αναμένεται να δημιουργηθεί. Ενδιαφέρον υπήρξε επίσης απο τον κ.Τάσο Σαραηλίδη (πρώην μέλος ΔΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ) και απο τους Γιώργο Κουθουρίδη και Σάκη Μπασμπανά. Φυσικά η επιτροπή θα συναντηθεί μαζί τους, όπως ενδεχομένως και με ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους εφόσον υπάρξουν. Εξάλλου υπάρχει χρόνος, μέχρι την Τετάρτη για περαιτέρω επαφές και συναντήσεις ωστέ να στελεχωθεί και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο με καινούργια  ονόματα το σχήμα που σιγά σιγά φαίνεται να μαζεύεται και να είναι έτοιμο μέχρι την Τετάρτη να παρουσιαστεί ολοκληρωμένο στην συνέλευση.

Το PierikosNews θα σας ενημερώνει συνεχώς για οτιδήποτε καινούργιο υπάρχει στο θέμα της αναζήτησης νέου ΔΣ. Μείνετε συντονισμένοι...


3 σχόλια:

  1. Το σίγουρο είναι πως την Τετάρτη θα υπάρξει σχήμα για να εκλεχτεί. Ακόμα ένα δύσκολο καλοκαίρι για την ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!