Νύχτα εξελίξεων και ανατροπών στον Πιερικό!

Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινησει μια μεγάλη σημαντική υπόθεση γύρω απο την ομάδα του Πιερικού και γενικά του Πιερικού ποδοσφαίρου, υπάρχουν καποια μαγειρέματα και αρκετές διαβουλεύσεις οπού θα κρατήσουν αρκετές ώρες. Οι μεταμεσονύχτιες συζητήσεις αυτές, αύριο θα έχουν οριστικοποιηθεί και θα μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά πλέον.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι προκειτε να αλλαξουν πολλά στην ομάδα μας. 
Την ίδια ώρα που η νύν διοίκηση έχει παγώσει με τις συνεχείς παραιτήσεις, και τις ανακοινώσεις και υπάρχει έντονη σύγχυση, ενώ το νεο οτι ο ποδοσφαιριστής Καραμπέλας επέλεξε την ομάδα της Σεβαστής και οχι του Πιερικού αγχώνει και παράλληλα φέρνει οργή στο κόσμο της ομάδας, που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το μόνο σίγουρο είναι οτι εφόσον οι διαβουλεύσεις και οι αποψινές μεταμεσονύχτιες εξελίξεις φέρουν αντροπή δεδομένων, θα έχουμε μεγάλες αλλαγές σε όλα τα θέματα.
 Το PierikosNews συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις και το ρεπορτάζ συνεχιζεται, τα νέα είναι αισιόδοξα. Μείνετε συντονισμένοι.

6 σχόλια:

  1. Αντε ΩΡΑΙΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ PIERIKOSNEWS ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ . ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΡΕΠΟΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρος είναι να επιστρεψουν καποιοι πισω στην ομαδα ευχομαστε οι εξελιξεις να εχουν καλα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ποδοσφαιριστες που γυρισαν την πλατη τους στον Πιερικο να πανε στο καλο και να θυμούνται ότι δεν θελησαν να συνεχισουν στον Πιερικο που τους ανεδειξε παρολο αυτό τους ευχομαστε να πανε στο καλο καλη επιλογή στη νεα τους ομαδα και τους ευχαριστούμε για την προσφορα τους να είναι καλα και να θυμούνται τις καλες στιγμες που ζησανε στην κατερινη και στον Πιερικο για αυτους η πορτα του Πιερικου εχει κλεισει για παντα δεν ξεχνουμε την ομαδα στις δυσκολες στιγμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καράμπελας μπορεί να υπέγραψε στον Διαγόρα, αλλά πρόκειται να δοθεί δανεικός στην Μπαρτσελόνα.
    Θα πρέπει πρώτα να ψηθεί το παλικάρι.
    Ουάου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διοίκηση Σαραηλιση μετράει μέρες αν οχι ώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι ανθρωποι εχουν κλεισμενους 15 ποδοσφαιριστές,και αυριο αρχιζει η προετοιμασια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!