Έτοιμο δηλώνει το σχήμα-Σαραηλίδη

Έτοιμο δηλώνει το σχήμα με επικεφαλή τον Τάσο Σαραηλίδη. Η συνάντηση με την τριμελής επιτροπή έγινε και έχει ενημερωθεί για την κίνηση και τους ανθρώπους που θα την απαρτίσουν.  
Κοντά στον κ. Σαραηλίδη βρίσκονται με αποφασιστικότητα ο Γιώργος Κουθουρίδης και ο Γιώργος Ναρίνογλου (φώτο), οι οποίοι συμμετέχουν στη νέα αυτη προσπάθεια. Η επιτροπή απο εδώ και πέρα έχει προγραμματίσει και κάποιες ακόμη διαβουλεύσεις και συναντήσεις με υποψήφιους ενδιαφερόμενους (όπως και με κάποιους απο το προηγούμενο ΔΣ) ώστε να πλαισιώσουν και αυτοί με την σειρά τους στην κίνηση Σαραηλίδη. Τα αξιώματα (χρηματοδότες, πρόεδρος, αντιπρόεδρος κλπ) δεν έγιναν ακόμη γνωστά. Προπονητής της συγκεκριμένης διοίκησης ενδέχεται να είναι ο Μιχάλης Ζιώγας σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν σήμερα. Ενώ κίνηση-ματ και για δεύτερο ενδιαφέρον για την ομάδα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί αύριο.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!