Ναυάγησε η προσπάθεια-αγώνας δρόμου Μυρωτή. Χωρίς σχήμα αύριο η συνέλευση!

Μετά το ναυάγιο του ΔΣ που προηγήθηκε μέσα στην εβδομάδα και ουσιαστικά ''έσπασε'' ολόκληρη η μέχρι τώρα διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, έρχεται ένα ακόμη ναυάγιο, παραμονή της Γενικής Συνέλευσης στην Εκάβη.

Οι προσπάθειες και το ''τρέξιμο'' του κ.Μυρωτή αυτές τις δύο ημέρες δεν απέδωσαν καρπούς, καθώς όπως μας ενημέρωσε, επισκέφθηκε και μίλησε σε αρκετούς φορείς και επιχειρηματίες του νομού μας οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν, και έτσι η όποια προσπάθεια για δημιουργία νέου σχήματος δεν υπάρχει. Ο κ.Μυρωτής μάλιστα δηλώνει ότι παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε αυτό το 2ημερο να βρει μια ικανή λύση για την συνέχιση της ομάδας, ο ίδιος δεν στηρίχθηκε απο κανέναν, ενώ μάλιστα αποδοκιμάστηκε απο τους συνήθης ''ανώνυμους'', και πάνω σε αυτό το θέμα δηλώνει... ''Ας έρθουν αύριο αυτοί οι κύριοι (ανώνυμοι) που αγαπάνε τον Πιερικό, να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας''.
Οπότε μετά απο αυτή την εξέλιξη φυσικό είναι ότι δεν θα υπάρξουν εκλογές, παρά μόνο ο οικονομικός απολογισμός της χρονιάς και συζήτηση. Επιστρέφουμε λοιπόν στις περσινές και δύσκολες καταστάσεις ώστε να βρεθεί άμεση λύση για την ομάδα μας. Σε μια αυριανή Εκάβη οπού δεν θα έχει εκλογές ανάδειξης νέου ΔΣ, αλλά αντίθετα θα ξεκινήσει ένας μεγάλος αγώνας δρομού ωστε να βρεθεί διοίκηση που θα συνεχίσει τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής, ειδάλλως η ομάδα θα απενεργοποιηθεί...



3 σχόλια:

  1. αναμενομενο δεν περιμενα κατι διαφορετικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κρίμα ρε παιδιά να διαλυθεί ο Πιερικός και να παίζουν τα χωριά στην Γ και Β εθνική, που στο κάτω κάτω της γραφής ούτε φιλάθλους έχουν για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες αυτές κι ούτε μέλλον έχουν διότι δεν έχουν ιστορία!!! Ο Πιερικός είναι το μεγάλο κεφάλαιο του Ν.Πιερίας και το 2ο εν τάξη όνομα της περιοχής μετά τον Όλυμπο!!!
    Ας αναλογιστούν οι τοπικοί παράγοντες και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές το τι παν να κάνουν αφήνοντας την ομάδα στην τύχη της να διαλυθεί και ας αποδοθούν επιτέλους ευθύνες στους ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας αυτής!!!
    Που είναι η εκκαθάριση των 15ημερών που υποσχέθηκε πέρυσι η προηγούμενη προεδρία και διαβάζαμε όλοι στον τοπικό τύπο;; Που είναι όλοι αυτοί οι σωτήρες που λέγαν λόγια βαρύγδουπα και με περίσσεια έπαρση υπόσχονταν θαύματα και οράματα για το σωματείο;
    Ένα ξέρω να πω....τενεκέδες, φρου φρου κι αρώματα και απο ουσία τίποτε...πίκρα μόνο.
    Εύχομαι να βρεθεί κάποτε ένας επιχειρηματίας να αναλάβει την ομάδα κι όλα αυτά τα λαμόγια να τα χει έξω απ το γήπεδο να ζητάνε προσκλήσεις για να μπουν, σαν μικρά ασυνόδευτα παιδιά, όπως κάναν όλα αυτά τα χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ προαπαθεια δυναμικη από ολους θελει λιγο ωυχη και ορεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!